przeszukuje neta i natrafiłem na takie oto pedały na łożyskach maszynowych.
pedały
Prośba do was są warte tych pieniędzy
Od razu zaznaczam że nie interesują mnie pedały spd.
gello1 napisał(a):przeszukuje neta i natrafiłem na takie oto pedały na łożyskach maszynowych.
pedały
Prośba do was są warte tych pieniędzy
Od razu zaznaczam że nie interesują mnie pedały spd.
Myślę, że są warte tej ceny, bo oś wygląda na solidną a po drugie śruba do strony łożyska jest dobrym rozwiązaniem jeśli chodzi o szczelność łożyskowania. Nie wiem tylko jak będzie z trwałością śrub mocujących "ramkę" pedałów z "częścią właściwą" (sorki że tak to nazwałem, nie mogę w tym momencie skojarzyć właściwych nazw obydwu tych elementów, ale liczę, że się połapiesz w moim wywodzie :-D ). Sam kiedyś miałem podobne padałki ale były marnej jakości (za całe 21zł) i otwory śrub mocujące "ramkę" do reszty się wyrobiły a pedały zaczęły trzeszczeć, zgrzytać i wydawać inne irytujące odgłosy. Myślę, że z tych z racji ceny będziesz zadowolony. Zanim kupisz to spróbuj jednak się przejść po sklepach w Lublinie może takie padałki znajdziesz a możliwe, że zaoszczędzisz na przesyłce i na czasie.
Właśnie też przerabiam ten temat. Jeżeli chodzi o znane sklepy lubelskie to większość obdzwoniłem.
Takie jedynie znalazłem w rozsądnej cenie (42 zł) na Wolskiej 2.
W innych sklepach ceny zaczynają się od 80 zł.
Również myślałem nad tymi które podałeś. Ale jeszcze poszukam może się coś trafi lepszego.
Zwykłe pedały za około 25 zł wytrzymują u mnie od 200 - 1000 km.
Więc myślę że warto zainwestować te 50 zł i mieć spokój dłuższy czas. Zakup SPD-ów również mnie nie interesuje.
suchy, to jak sie zastanowisz to pisz możemy zamówić razem zawsze taniej.a jak znajdziesz jakąś alternatywę w lublinie to też pisz
Po dzwonie jeszcze po kilku małych sklepach, ponieważ wychodzi na to że tam mają najtaniej. I dam znać. Ewentualnie można kupić te z aukcji. Najpóźniej we wtorek chciałbym już jakieś nabyć. Także się odezwę.
ok dawaj znac mi tez zalezy na czasie :mrgreen: tak jak i tobie
mają 3 komplety na aukcji, daj znać jak się zdecydujesz - koszt zakupu by spadł do 40+, moje pedałki wytrzymały 7k i chyba to one tak trzeszczą w moim sprzęcie
tkt, ja juz jestem zdecydowany na 99% tylko czekam na kolegęsuchy, i możemy zamawiać :-P
Wysłałem zapytanie do sprzedawcy czy byłby jakiś rabat przy 3 kompletach. Czekamy na odpowiedź i chyba możemy zamawiać. Ja również jestem zdecydowany.
ok to ta jestem zdecydowany jakby co . kto zamawia ja bede dopiero wieczorem ale jestem zdecydowany.
pzdr