02-06-2012, 19:49
02-06-2012, 20:04
witam, a gdzie dokładnie zamierzasz jechać? pytam bo jak gdzies przez południową częśc lublina to moze i bym się załapał , nie chce mi się na choiny jechać ze świdnika i stamtąd dopiero ruszać.
03-06-2012, 22:23
dobry pomysł na ustawki na czechowie!! sa zygmuntowskie jest lukoil czas na ten rejon moze byc biedronka lub pod realem lub bp sadzac po wyborze szosowcow stacja bedzie dobrym miejscem a wiec nastepnym razem na BP niech to bedzie kojarzone z równym tempem bez rwania a wiec do nastepnego !!! moze na tygodniu
04-06-2012, 11:24
a ja jeszcze zapraszam na to:
Treningowo szosowo w każdą środę 17:00, zbiórka: Kościół w Krasieninie
Jeździmy pętle 36 km b. mocne tempo (jesteśmy juz rozgrzani) lub gdy słońce później zacznie zachodzić to traska ok 65 km
Ps. b. dobry trening pod względem szybkościowym, wytrzymałościowym i technicznym ( jazda w grupie, odpowiednie ustawianie, zmiany i wiele innych).
Jeździmy pętle 36 km b. mocne tempo (jesteśmy juz rozgrzani) lub gdy słońce później zacznie zachodzić to traska ok 65 km
Ps. b. dobry trening pod względem szybkościowym, wytrzymałościowym i technicznym ( jazda w grupie, odpowiednie ustawianie, zmiany i wiele innych).
05-06-2012, 21:43
Jakub.P napisał(a):a ja jeszcze zapraszam na to:
Duża ekipa się zbiera jakie średnie bo nie wiem na co się nastawiać ?
05-06-2012, 21:46
Dokładnie nie wiem, kolega mi podesłał z teamu i prosił o przekazanie, średnia zależy od grupy jaka się zbierze. Ale koło 30 na pewno