No i wzieły się na sposób te baby i zaczeły organizować tajne babskie ustawki :mrgreen:
Tak więc wczoraj odbyła się prawdziwa babska jazda bez napinania na ilość km czy średnią :-D W tajnym miejscu pojawiły się panie: Ania, Monika, Magda, Karola i popedałowały w stronę zalewu. Ponieważ była to pierwsza prawdziwie babska jazda to trzeba to była jakoś uczcić i skończyło się na lodach i plotkach. Od teraz juz wiemy co to ósmy stopień blondu ;-)
Nad zalewem spotkałyśmy Msz i Barta z którym wracałyśmy do domu. Bart był zachwycony babską jazdą ale niestety na powtórki liczyć nie może.
DreamTeam napisał(a):wczoraj odbyła się prawdziwa babska jazda
DreamTeam napisał(a):Nad zalewem spotkałyśmy Msz i Barta z którym wracałyśmy do domu
Haha, a więc jednak do końca się nie udało

Mamy wszędzie swoich ludzi, nie tak łatwo przemknąć niezauważonym
DreamTeam napisał(a):trzeba to była jakoś uczcić i skończyło się na lodach i plotkach
Cytat:Bart był zachwycony babską jazdą ale niestety na powtórki liczyć nie może
Nigdy nie mów nigdy

Jak już napisałem: mamy wszędzie swoich ludzi

DreamTeam napisał(a):Bart był zachwycony babską jazdą ale niestety na powtórki liczyć nie może.
Jak to?, jak to???

hock:

hock:

hock:
Dziewczęta!!!, dlaczego??? , przecież byłem bardzo grzeczny :-(
O ja nieszczęśliwy :-( , było tak cudownie, myślałem że będę już tak z Wami zawsze

...
Inauguracja tajnych ustawek babskich zakończona sukcesem :-D
Zdjęcia w Galerii RL.
KermitOZ napisał(a):Nigdy nie mów nigdy
Jak już napisałem: mamy wszędzie swoich ludzi 
Spoko spoko..damy radę... :mrgreen:
Karola napisał(a):jeżeli weźmiemy pod uwagę ilość kobiet to pierwszy raz od bardzo dawno było ich więcej niż panów
Hehe, pamiętam ten wyjazd na początku stycznia, kiedy z Tobą i z Magdą przekopywaliśmy się przez ścieżkę nad Zalew
Karola napisał(a):Zakładasz sukienkę i możesz śmigać :mrgreen:
A to wy w sukienkach wczoraj byłyście?

KermitOZ napisał(a):Karola napisał/a:
Zakładasz sukienkę i możesz śmigać :mrgreen:
A to wy w sukienkach wczoraj byłyście? 
Jak nie jak tak :-P :-P :-P
Wow, dopiero teraz zajrzałem do galerii

Monika, przyjedź dziś na masę tak samo ubrana, dziewczyny kaman, przyjedźcie w sukienkach, pliiiiiiiiiiz

KermitOZ napisał(a):Hehe, pamiętam ten wyjazd na początku stycznia, kiedy z Tobą i z Magdą przekopywaliśmy się przez ścieżkę nad Zalew 
I do wczoraj to był jedyny wyjazd w tym roku gdzie większość stanowiły panie ale od teraz to się zmieni a już na pewno na babskich

Tylko pamiętajcie, róbcie fotki, co byśmy mogli sobie pooglądać

Jeszcze trochę, a Monika zostanie gwiazdą
Lublin Cycle Chic