Witam
Wybiera się ktoś w najbliższą niedziele na Mazovie do Józefowa?
Ja mam zamiar się wybrać i jak by co to mam nawet wolne miejsce w aucie

.
Pozdro
Przemek
Cześć,
Również się wybieram, i też chyba będę miał wolne miejsce dla rowerzysty i roweru. To "chyba" powinno się wkrótce rozstrzygnąć.
Czy ktoś z forumowiczów zamierza porwać się w Józefowie na giga? Ale tak lajtowo, bez nadmiernego napinania się na wynik?
Jako, że wczoraj jechałem mini to do giga chyba nie jestem przygotowany i pojadę raczej mega

Giga jadę na bank w Jabłonnej.
Szykuje się naprawdę poważna ekipa od nas, ja jadę z Sylwkiem.
Przypominam o wpisywaniu w nazwie teamu: "www.RowerowyLublin.org".
Do boju!
pOZ

rower
Grzesiek
Organizator uaktualnił dystanse w Józefowie. Są krótsze niż podawano pierwotnie. Mega ma mieć 44, a Giga 76 km.
Chociaż znając Mazovię można spodziewać się, że dystanse okażą się "nieznacznie" dłuższe :-D
Grzesiek, pomyśl o Giga. Co, będę sam zdychał? ;-)
Aha, mam miejsce w samochodzie na co najmniej jeszcze jeden rower, można spróbować nawet dwa, chociaż nie wiem jak auto wytrzyma ;-) Jak ktoś nie ma transportu to zapraszam. Mogę jechać przez Świdnik i stamtąd kogoś zabrać.
branio napisał(a):Grzesiek, pomyśl o Giga. Co, będę sam zdychał? ;-)
Zobaczę na trasie jak się będę czuł i zadecyduję. 44 to trochę mało, więc szanse na to, że pozdychamy razem rosną. Z drugiej strony miejsce 80 na 110 startujących w Giga wygląda dużo gorzej niż 120 na 500

a i sektorowo mógłbym spaść. Zobaczymy, do niedzieli jeszcze czas

KermitOZ napisał(a):Z drugiej strony miejsce 80 na 110 startujących w Giga wygląda dużo gorzej niż 120 na 500
a i sektorowo mógłbym spaść.
Akurat w Mazovii miejsce dla mnie nie jest bardzo ważne ;-) Sektor się odrobi w Łodzi. A teraz chodzi o to, żeby się znurać, ujechać na maksa, itp, itd :-D
W dodatku Giga ma fajny czerwony słupek w Cyklopedii :-D
Jak zdążę przed zamknięciem wjazdu i będę miał jeszcze trochę sił to jadę giga.
W końcu kiedyś trzeba zmierzyć się z tym dystansem.
Zabiorę ze sobą lampki gdyby wyszedł mi z tego Nocny Patrol :mrgreen:
paul67 napisał(a):Zabiorę ze sobą lampki
Patrz uważnie, to mnie zbierzesz po drodze :mrgreen:
Jak obaj pojedziecie Giga to chociaż bym miał tam zginąć to także cisnę duży
Nogi już ogolone, pro musi być

Panowie nie kuście

, bo jeszcze ja pojadę giga...tylko nie wiem co na to moje kolana.