11-10-2009, 19:52
11-10-2009, 20:57
Ja się piszę na takie coś, termin mi jest raczej obojętny.
Trzeba będzie wziąć się za jakieś treningi, bo ostatnio to ja raczej więcej autem jeżdżę niż rowerem.
Trzeba będzie wziąć się za jakieś treningi, bo ostatnio to ja raczej więcej autem jeżdżę niż rowerem.
11-10-2009, 21:14
przemo napisał(a):Ja się piszę na takie coś, termin mi jest raczej obojętny.
Trzeba będzie wziąć się za jakieś treningi, bo ostatnio to ja raczej więcej autem jeżdżę niż samochodem.

11-10-2009, 21:22
widać, przemo jeździ tylko samochodem i ... drugim samochodem, na który mówi "auto" (pewnie dla rozróżnienia)
, ale tym drugim (autem) ostatnio więcej.
nooo to faktycznie musi się wziąć za treningi
)

nooo to faktycznie musi się wziąć za treningi

11-10-2009, 21:27
Ups :-| ... miało być rowerem.
12-10-2009, 10:15
Mój ewentulany start stoi pod dużym znakiem zapytania, ale chętnie pojawię się w formie obsługi technicznej/fotografa.
12-10-2009, 10:41
No dobrze. Zamysł startu w dwóch kategoriach jednocześnie nawet mi sie podoba. Prosiłbym Was panowie (Bart i Arek) o niewycofywanie się z kategorii kobiecej bo będzie mi nie dość raźnie. Już się rozglądam za dobrym biustonoszem i rozkminiam opcję makijażu (wyzywający czy może skromny??)
W każdem bądź razie zaczna mi się to podobać
:mrgreen:
W każdem bądź razie zaczna mi się to podobać
:mrgreen:
12-10-2009, 11:36
zgłaszam się na start termin obojętny ciekawy akcent na koniec sezonu
12-10-2009, 16:34
Jeśli jakaś dziewczyna będzie miała lepszy czas odemnie (a wszyscy będą mieli :mrgreen: ) to nie będziecie się śmiali prawda? :->
12-10-2009, 16:37
Pogromca z Lbn napisał(a):Jeśli jakaś dziewczyna będzie miała lepszy czas odemnie (a wszyscy będą mieli :mrgreen: ) to nie będziecie się śmiali prawda? :->
Nie, nie będziemy się śmiali ani nie będziemy się śmiały. Odpręż się Pogromco ponieważ to wszystko to ni mniej ni wiecej tylko ZABAWA z dodatkiem roweru. Tak więc śpij spokojnie i nie zaprzątaj sobie niepotrzebnie głowy. Szkoda zdrowia. Czasówka