03-03-2019, 22:18
"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
Piękny Wschód 2019
|
03-03-2019, 22:18
08-03-2019, 22:26
(07-03-2019, 23:47)marza napisał(a): Miejsce oddane. I super ![]() Razem z Endriu dogadujemy szczegóły i niebawem pojawi się osobny wątek ![]()
24-04-2019, 22:38
W sobotę ruszają
![]() ![]() Trzymamy kciuki ![]() http://pw2019.1008.pl/ 238 - Mariox 339 - Paweł Zwierzański
29-04-2019, 11:23
Gratulacje dla Pawła i Mariusza.
Pogoda i trasa nie rozpieszczała zawodników.
29-04-2019, 22:06
Brawo chłopaki! Szkoda, że w tym roku obstawialiśmy PK na dystansie 250 km, a nie na 500+. Tak to byśmy przybili chociaż piątkę
![]()
Radek, no szkoda, ale nie ma tego złego, gdyż już na pierwszym PK w Krasnymstawie widziałem więcej osób z RL-a, niż z obsługi punktu
![]() Mało tego, jak tylko zniknąłem wewnątrz budynku, zajęto się moim bagażem na sztycy. Bardzo profesjonalna robota, dzięki wielkie! Komuś chyba powinienem tylko oddać gumkę ![]() ![]() Wiele razy straszono "Pięknym Wschodem", głównie z uwagi na kiepską pogodę. Tu akurat temperaturowo było OK (strzaskałem się na rękach i nogach na czerwono), ale wiatr popsuł nieco zabawę. Jakoś się przejechało, ale mocno wymęczyło. Dzięki za trzymanie kciuków ![]() Fajnie, że komuś się chce podjechać chociaż na chwilkę, aby się spotkać. Paweł - witamy w gronie ultrasów ![]() ![]() Bart, miałem dla Ciebie "Gladiatora", poprosiłem Marzenę, żeby Ci przekazała. Niestety, kiedy wyszedłem z nim, aby Jej go dać, już odjechała ![]() ![]()
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
01-05-2019, 22:55
(29-04-2019, 22:22)mariox napisał(a): Mało tego, jak tylko zniknąłem wewnątrz budynku, zajęto się moim bagażem na sztycy. Bardzo profesjonalna robota, dzięki wielkie! Komuś chyba powinienem tylko oddać gumkę Kilka ultra już zaliczyłem więc wiem doskonale jak upierdliwe potrafią być takie rzeczy na trasie. Cieszę się że mogłem pomóc ![]()
02-05-2019, 20:25
Dzięki, jak przyjadę, podrzucę linkę. Póki co, na pograniczu PL/DE sprawuje się znakomicie. Wczoraj np. była w Berlinie
![]()
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|