|
AlleyCat 17 kwietnia - Wersja do druku +- Forum Rowerowy Lublin (https://forum.rowerowylublin.org) +-- Dział: Lublin jeździ! (https://forum.rowerowylublin.org/forum-67.html) +--- Dział: Po mieście (https://forum.rowerowylublin.org/forum-11.html) +---- Dział: Alley Cat (https://forum.rowerowylublin.org/forum-13.html) +---- Wątek: AlleyCat 17 kwietnia (/thread-2807.html) |
AlleyCat 17 kwietnia - bartek - 23-03-2011 Już 17 kwietnia kolejny Alleycat ![]() Info od organizatorów: ______________________________________ Halo Załoga! W imieniu Przestrzeni Inicjatyw Twórczych TEKTURA mam zaszczyt was zaprosić na AlleyCata. Zaklepcie sobie czas w niedzielę, 17 kwietnia od południa. Jako jeden z organizatorów mogę was zapewnić, iż nasz debiut będzie naprawdę solidnie przygotowany. Damy z siebie wszystko żebyście mogli przez te kilka godzin poczuć się jak prawdziwi tekturowcy ![]() Zadania są już praktycznie ogarnięte, brakuje tylko WAS... Dajcie nam szansę ;> Zabrać ze sobą należy pięć złotych, coś do pisania, nerkę. Zapięcie i dobry humor też może się przydać... Będziemy was informować na bieżąco o zmianach jakichkolwiek... Alley jest częścią BAJKOWEGO DNIA, organizowanego w ramach V edycji tekturaFestu, dni kontrkultury. W załączniku informacje o wydarzeniach i plakacik, zapraszamy także do udziału w innych rowerowych konkurencjach. Jakbyście mieli jakieś pomysły to jesteśmy otwarci na współpracę. ___________________________________________ A tutaj dodatkowe info o imprezach rowerowych tego dnia: ___________________________________ Hej! Już 17 kwietnia w niedzielę w TEKTURZE przy Wieniawskiej 15 A będzie miało miejsce pierwsze święto tekturowerowych świrów. Bajkowy Dzień! Zapewnimy masę atrakcji dla miłośników dwóch kółek i pedałów ![]() Startujemy o godzinie 12:00 od tekturowego Alleycata, zapisy na miejscu chwilke przed, przewidzieliśmy naprawdę interesujące zadania, także trzymajcie rękę na pulsie i widzimy się na parkingu przy Wieniawskiej. O godzinie 15:00 odbędzie się wyścig miejski, trasę ujawnimy dopiero sekunde przed startem, żeby było troszkę więcej emocji... Spotykamy się pod Baobabem na Litwie. Godzinkę później (16:00) rozpoczynamy wielki turniej tolbajkowy, na parkingu od strony ulicy Spokojnej, na trawce, zeby się nie poobijać. Rzuciliśmy wyzwanie ekipom z Carandiru, Elby, Rozbratu i CRK (jest tam ktos??). Na zwycięzcę czeka splendor i sława, przewidzieliśmy także atrakcyjne punkowe nagrody rzeczowe. W międzyczasie na parkingu za Tekturą każdy będzie mógł spróbować swoich sił na torze przeszkód na antibajku. Wieczorem przed koncertami ogłosimy zwycięzcę tej antykonkurencji. Wpisowe na poszczególne wydarzenia wynosi 5zł, a dochód zostanie przeznaczony na Tekturę. Zapraszamy, wpadajcie licznie... Re: AlleyCat 17 kwietnia - jaqbjaqb - 06-04-2011 hej, i jak tam panie i panowie? wybiera sie ktos do nas na alejkata? jak nastroje przed? jak macie jakies pytanka to bez wahania ![]() 8-) Re: AlleyCat 17 kwietnia - maYkel - 06-04-2011 jaqbjaqb napisał(a):hej, i jak tam panie i panowie?Wybiera się na pewno stara gwardia alejkatowa w sile około 6 osób. jaqbjaqb napisał(a):jak nastroje przed?Trzeba by wygrać... jaqbjaqb napisał(a):jak macie jakies pytanka to bez wahaniaNie bardzo wiem o co tu pytać. Wszystko wyjdzie w praniu... Re: AlleyCat 17 kwietnia - jaqbjaqb - 06-04-2011 hej przede wszystkim powinienem podziekowac za wrzucenie info na forum ![]() mam nadzieje ze nie bedzie wylacznie 6 osob, w sumie mysle ze im wiecej tym lepiej, heh ![]() gwarantuje w imieniu kolektywu tekturowego ze takiego aleja jeszcze nie bylo w lublinie :mrgreen: ktos poza stara gwardia sie wybiera? :-P Re: AlleyCat 17 kwietnia - niunia2101 - 07-04-2011 Wstępnie ja z aparatem jak będę w Lublinie Re: AlleyCat 17 kwietnia - qavtan - 07-04-2011 Tak się zastanawiam, jak tak straszycie 'takiego aleja jeszcze nie było' czy przypadkiem Favoritą lepiej nie przyjechać. Planujecie rzucać zgniłymi warzywami jak na BikePunkFescie w Wawie? Re: AlleyCat 17 kwietnia - michalbrodowski - 07-04-2011 maYkel napisał(a):Trzeba by wygrać...Mnie nie będzie, więc pierwsze miejsce nie jest jeszcze obsadzone Powodzenia Majki
Re: AlleyCat 17 kwietnia - jaqbjaqb - 07-04-2011 heh, zgnilych warzyw ani tatuazy nie bedzie :> wszystkie zadania beda swiezutkie i tekturowe 8-) pierwszy raz angazujemy sie w cos takiego, wiec damy z siebie wszystko... a tak poz tematem to interesuje kogos tallbike jousting? Re: AlleyCat 17 kwietnia - bartek - 07-04-2011 jaqbjaqb napisał(a):interesuje kogos tallbike jousting? Lepiej pisz tak, żeby dało się to zrozumieć, bo nie wszyscy muszą znać tego typu dyscypliny ![]() Ja chętnie bym spróbował przejechać się na tallbike, ale od razu tallbike jousting to chyba niekoniecznie...
Re: AlleyCat 17 kwietnia - jaqbjaqb - 07-04-2011 ok, postaram sie w sumie to mozna sobie wygooglowac i jest jasne chodzi o pojedynki na kopie na tallbike'ach niczym rycerze w sredniowieczu :> w sumie 2 takie rowerki juz stoja w tekturze, takze mozna sprobowac bez problemu |