Forum Rowerowy Lublin
Stroje - info o zamówieniu - Wersja do druku

+- Forum Rowerowy Lublin (https://forum.rowerowylublin.org)
+-- Dział: Hyde Park (https://forum.rowerowylublin.org/forum-71.html)
+--- Dział: Stowarzyszenie, strona i forum - uwagi (https://forum.rowerowylublin.org/forum-42.html)
+--- Wątek: Stroje - info o zamówieniu (/thread-387.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 23-09-2010

dzień dobry.
stroje są do odbioru.
zainteresowanych ich odebraniem zapraszam do bezpośredniego kontaktu ze mną.

każdy umawiający się ze mną na odbiór koszulki/gaci niech zna rozmiar i rodzaj stroju, jaki zamówił. ja nie posiadam tych danych, w związku z czym będę wydawał to, co odbierający wskażą jako im należne.

umawiać się możemy na priv.

dodam, że jestem w Lublinie dziś i jutro do wieczora. w weekend mnie nie będzie.

pzdr.

Re: Stroje - info o zamówieniu - mariox - 23-09-2010

Odebrałem. Koszulka nawet leży jako tako Wink. Gatki zresztą też (choć na samym dole ściągacz ciut za słaby i troszkę za luźne są) . Niestety, gatki do zwrotu, bo ktoś się zagapił i jest błąd w napisie na tyłku :/.
Szkoda, że w koszulce nie ma kieszonki na zamek. Ale w tych poprzednich edycjach chyba też nie było.

Re: Stroje - info o zamówieniu - tkt - 23-09-2010

mariox, minęliśmy się prawie

RowyLublin.org - Confusedhock: , prawdopodobnie cała seria RAD141 a może i wszystkie mają ten błąd.

Re: Stroje - info o zamówieniu - PrażonyRabarbar - 23-09-2010

I znów nie trafiłem z rozmiarem :evil:
Kto zamawiał koszulkę RAD-101v 2XL i chce się zamienić na XL?

Re: Stroje - info o zamówieniu - mariox - 23-09-2010

tkt napisał(a):RAD141
Ja mam RAD 161, więc wychodzi na to, że wszystkie są schrzanione. Dziwne, że nie obejrzeli tego przed wysyłką. Jakby mieli jakąś kontrolę jakości, to mogliby wyrywkowo jedną parę wyciągnąć i obejrzeć.

Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 23-09-2010

w związku z błędem na spodenkach (wszystkich: długich, krótkich, z szelkami i bez), wszyscy, którzy zamówili, a nie odebrali jeszcze, będą musieli poczekać na zakończenie procesu reklamacyjnego i produkcję nowych. osoby, które zamówiły i dostały (mariox i tkt), poproszę o nie noszenie spodenek, a najlepiej nie urywanie z nich metek i zachowanie oryginalnych opakowań. niewykluczone, że będziemy musieli zwrócić te spodenki.

dzięki.

Re: Stroje - info o zamówieniu - KermitOZ - 24-09-2010

Właśnie rozmawiałem z CMT, w poniedziałek odeślemy im spodenki i wyślą poprawioną wersję. Przepraszam wszystkich za zamieszanie.

pOZBig Grinrower
Grzesiek

Re: Stroje - info o zamówieniu - mariox - 24-09-2010

Super. Czyli Krzychu, przywożę swoje na MK.

Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 09-10-2010

Dobry wieczór.
Są już gacie. Rozpakowałem swoje, rozpakowałem jedne długie i jedne krótkie bez szelek - nie ma już "rowów", ale jest elegancki napis "RowerowyLublin.org".

Tych, którzy zamawiali, zapraszam do kontaktu ze mną na priv.
Przy okazji zaznaczę, że nie wszyscy jeszcze odebrali koszulki.

Re: Stroje - info o zamówieniu - Peke - 16-02-2011

będzie wkrótce kolejna seria koszulek? z chęcią bym zamówiłSmile

chyba że ktoś ma jakąś 2xl albo 3xl do sprzedania to z miłą chęcią odkupię...stan oczywiście bardzo dobry