Stroje - info o zamówieniu - Wersja do druku +- Forum Rowerowy Lublin (https://forum.rowerowylublin.org) +-- Dział: Hyde Park (https://forum.rowerowylublin.org/forum-71.html) +--- Dział: Stowarzyszenie, strona i forum - uwagi (https://forum.rowerowylublin.org/forum-42.html) +--- Wątek: Stroje - info o zamówieniu (/thread-387.html) |
Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 23-09-2010 dzień dobry. stroje są do odbioru. zainteresowanych ich odebraniem zapraszam do bezpośredniego kontaktu ze mną. każdy umawiający się ze mną na odbiór koszulki/gaci niech zna rozmiar i rodzaj stroju, jaki zamówił. ja nie posiadam tych danych, w związku z czym będę wydawał to, co odbierający wskażą jako im należne. umawiać się możemy na priv. dodam, że jestem w Lublinie dziś i jutro do wieczora. w weekend mnie nie będzie. pzdr. Re: Stroje - info o zamówieniu - mariox - 23-09-2010 Odebrałem. Koszulka nawet leży jako tako . Gatki zresztą też (choć na samym dole ściągacz ciut za słaby i troszkę za luźne są) . Niestety, gatki do zwrotu, bo ktoś się zagapił i jest błąd w napisie na tyłku :/. Szkoda, że w koszulce nie ma kieszonki na zamek. Ale w tych poprzednich edycjach chyba też nie było. Re: Stroje - info o zamówieniu - tkt - 23-09-2010 mariox, minęliśmy się prawie RowyLublin.org - hock: , prawdopodobnie cała seria RAD141 a może i wszystkie mają ten błąd. Re: Stroje - info o zamówieniu - PrażonyRabarbar - 23-09-2010 I znów nie trafiłem z rozmiarem :evil: Kto zamawiał koszulkę RAD-101v 2XL i chce się zamienić na XL? Re: Stroje - info o zamówieniu - mariox - 23-09-2010 tkt napisał(a):RAD141Ja mam RAD 161, więc wychodzi na to, że wszystkie są schrzanione. Dziwne, że nie obejrzeli tego przed wysyłką. Jakby mieli jakąś kontrolę jakości, to mogliby wyrywkowo jedną parę wyciągnąć i obejrzeć. Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 23-09-2010 w związku z błędem na spodenkach (wszystkich: długich, krótkich, z szelkami i bez), wszyscy, którzy zamówili, a nie odebrali jeszcze, będą musieli poczekać na zakończenie procesu reklamacyjnego i produkcję nowych. osoby, które zamówiły i dostały (mariox i tkt), poproszę o nie noszenie spodenek, a najlepiej nie urywanie z nich metek i zachowanie oryginalnych opakowań. niewykluczone, że będziemy musieli zwrócić te spodenki. dzięki. Re: Stroje - info o zamówieniu - KermitOZ - 24-09-2010 Właśnie rozmawiałem z CMT, w poniedziałek odeślemy im spodenki i wyślą poprawioną wersję. Przepraszam wszystkich za zamieszanie. pOZrower Grzesiek Re: Stroje - info o zamówieniu - mariox - 24-09-2010 Super. Czyli Krzychu, przywożę swoje na MK. Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 09-10-2010 Dobry wieczór. Są już gacie. Rozpakowałem swoje, rozpakowałem jedne długie i jedne krótkie bez szelek - nie ma już "rowów", ale jest elegancki napis "RowerowyLublin.org". Tych, którzy zamawiali, zapraszam do kontaktu ze mną na priv. Przy okazji zaznaczę, że nie wszyscy jeszcze odebrali koszulki. Re: Stroje - info o zamówieniu - Peke - 16-02-2011 będzie wkrótce kolejna seria koszulek? z chęcią bym zamówił chyba że ktoś ma jakąś 2xl albo 3xl do sprzedania to z miłą chęcią odkupię...stan oczywiście bardzo dobry |