Stroje - info o zamówieniu - Wersja do druku +- Forum Rowerowy Lublin (https://forum.rowerowylublin.org) +-- Dział: Hyde Park (https://forum.rowerowylublin.org/forum-71.html) +--- Dział: Stowarzyszenie, strona i forum - uwagi (https://forum.rowerowylublin.org/forum-42.html) +--- Wątek: Stroje - info o zamówieniu (/thread-387.html) |
Re: Stroje - info o zamówieniu - Peke - 13-05-2011 i podtrzymuję deklarację, gdy tak jak mówiłem, przesyłka wyniesie do 30zł Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 13-05-2011 dzisiaj rozmawiałem z firmą Top Print. mają przygotować ofertę, rozmiarówkę i inne niezbędne dane i informacje i wysłać to wszystko do nas. jak tylko dostaniemy od nich te informacje, wrzucę to na forum i rozpoczniemy zamawianie (deklaracje poszczególnych uzytkowników na forum). następnie złożymy zamówienie. dziś nic nie wysłali, więc oczekuję ich mejla w poniedziałek. Paweł - przesyłka będzie tańsza, jej koszt wyniesie pewnie ok. 8 - 10 PLN. pzdr. Re: Stroje - info o zamówieniu - darist - 13-05-2011 MindEx napisał(a):mają przygotować ofertę, rozmiarówkę i inne niezbędne dane Z tą rozmiarówką zawsze jest problem (na forum było dużo na ten temat). Każdy producent po swojemu... Praktycznie najdokładniej jest jeśli proszę sklep (przy zakupach internetowych) o pomiar szerokości na wysokości szwu pod pachą, a w przypadku koszulek z długim rękawem pomiar od wewnętrznej strony (szew pod pachą do mankietu). Dobrze poprosić Top Print o faktyczne rozmiary w cm (bez rozciągania) zamiast wymyślonych z sufitu tabel. Łatwiej wtedy dobrać jeśli ktoś będzie chciał luźniejszą lub bardzo dopasowaną. I unikniemy problemów z poprzednich zamówień gdy XL faktycznie okazało się M :-P Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 13-05-2011 darist napisał(a):Dobrze poprosić Top Print o faktyczne rozmiary w cm (bez rozciągania) zamiast wymyślonych z sufitu tabel. niedawno kilka osób z forum zamówiło i kupiło w tej firmie trochę ciuchów. myślę, że w razie wątpliwości będzie można sprawdzić ich rozmiary osobiście, korzystając z uprzejmości posiadaczy tych ciuchów. Re: Stroje - info o zamówieniu - mrozo - 14-05-2011 miałem to samo zaproponować czytając post darista. osoby które zamawiały ubrania z tej firmy można znaleźć w tym temacie. Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 31-05-2011 Cześć. Otrzymaliśmy ofertę od firmy Top Print (tej, w której ostatnio niektórzy Forumowicze zamawiali stroje). Wracamy do "pierwszej" kolorystyki, takiej jak NA TEJ KOSZULCE (pozwoliłem sobie skorzystać ze zdjęcia Sylwka, który chyba nadal sprzedaje swoje koszulki. Cena za koszulkę RL z krótkim rękawem w firmie Top Print wynosi 75,00 PLN. Można wybrać koszulkę: z zamkiem 2/3 lub 3/4 lub długim (rozdzielczym). Dokładny cennik oraz tabele rozmiarów, a także wzór naszych strojów ZNAJDUJĄ SIĘ TUTAJ. Zaznaczam od razu, że są to pliki, w kolejności: 1. cennik 2. opis tkaniny "Pave", którą można wybrać przy zamawianiu koszulki z długim rękawem 3. tabela rozmiarów ochraniaczy na ręce 4. tabela rozmiarów ochraniaczy na nogi 5. wzór strojów RL 6. tabela rozmiarów dla koszulek/bluz. Zamówienia składamy w następujący sposób: 1. wysyłamy e-mail na mój e-mail: mindex[at]orange.pl (za [at] podstawiając @), z tytułem: "Zamówienie strojów" i w treści podajemy: - nick z forum - rodzaj i rozmiar oraz ilość zamawianych ciuchów (np. koszulka krótki rękaw, zamek 3/4, rozmiar L, szt. 1) 2. wpłacamy kwotę równą CENIE zamówionych ciuchów z cennika na rachunek o numerze: 50 1020 5558 1111 1065 6930 0514, w tytule podając swój nick z forum 3. po otrzymaniu informacji, że towar jest do odbioru, zgłaszamy się po odbiór i cieszymy się swoimi ciuchami RL Zamówienia zbieramy do dnia 5 czerwca 2011 r. włącznie. W poniedziałek, 6 czerwca, zostanie złożone zbiorowe zamówienie w firmie Top Print. Czas realizacji zamówienia wyniesie 3 tygodnie od daty złożenia (według zapewnień firmy Top Print). W razie pytań proszę pisać w tym wątku lub na PW do mnie. Pzdr. Krzysiek Re: Stroje - info o zamówieniu - piotrekgp - 01-06-2011 Ja chcę zauważyć że dalej na spodenkach są "nieszczęsne rowy" we wzorze. Jak będzie składane zamówienie to trzeba będzie wyraźnie zaznaczyć jaki ma być z tyłu napis. Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 01-06-2011 co do "rowów" - wiem, plik, który wrzuciłem, jest stary. postaram się doprowadzić do poprawienia pliku z projektem (oryginalnego w CDR) natomiast co do rozmiaru spodenek - nie mamy stosownego pliku. otrzymałem plik nie działający i jak dostanę poprawny, dorzucę go tutaj. liczę, że nastąpi to dzisiaj. pzdr. Krzysiek Re: Stroje - info o zamówieniu - szymek_sq - 01-06-2011 Co do rozmarówki mam stroje z TopPrint rozmiar M i Biemme też M. Z obu firm pasują tak samo dobrze. Re: Stroje - info o zamówieniu - mrozo - 01-06-2011 po za tym tak jak już pisaliśmy w temacie o o wspólnym zamówieniu z TopPrint na allegro są podane rozmiarówki - też spodenek i są one jak najbardziej zgodne ze stanem faktycznym. |