Stroje - info o zamówieniu - Wersja do druku +- Forum Rowerowy Lublin (https://forum.rowerowylublin.org) +-- Dział: Hyde Park (https://forum.rowerowylublin.org/forum-71.html) +--- Dział: Stowarzyszenie, strona i forum - uwagi (https://forum.rowerowylublin.org/forum-42.html) +--- Wątek: Stroje - info o zamówieniu (/thread-387.html) |
Re: Stroje - info o zamówieniu - marcin0604 - 05-06-2011 Zgadzam się. Czarne łachy wypuszcza kto chce a pomarańczowe bluzy zaczynają się kojarzyc jednoznacznie z RL więc niech będzie jak jest bo jest dobrze. Re: Stroje - info o zamówieniu - darist - 05-06-2011 Post Krzyśka (MindEx) z najważniejszą informacją został gdzieś w tłumie innych postów... Dzisiaj - niedziela 05-06-2011 - ostatni dzień składania zamówień Edycja: Ostateczny termin przesunięty do środy 08-06-2011 Nie marudzić tylko zamawiać :lol: I małe półOT związane ze strojami ale niekoniecznie z aktualnym zamówieniem. Mnożą się różne imprezy (i dobrze) a z nimi często pojawiają się prośby o zabezpieczenie przejazdów i... kamizelki (kto ma, a może ktoś pożyczy itp) Może by tak po zakończeniu tego tematu pomyśleć o kamizelkach? Kolor jest odpowiedni... do tego odblaskowe napisy RL :-D A myślę, że przydałyby się również do codziennej (bardziej wieczorowej) pory nie tylko przy okazji imprez rowerowych. Re: Stroje - info o zamówieniu - Patryk - 05-06-2011 Grzesiek co chcesz różowe koszulki są czadowe. Od dłuższego czasu poluję na różową koszulkę i nic fajnego nie ma. :-P Dobra ja się nie mieszam w dobór kolorów ,ale co roku koszulki wyglądają niemal identycznie. Re: Stroje - info o zamówieniu - Kamil - 05-06-2011 Patryk napisał(a):co roku koszulki wyglądają niemal identycznie. Zdaje się, że o to chodzi Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 06-06-2011 Dzień dobry. Dziękuję wszystkim za zamówienia. Skontaktowałem się ponownie z firmą Top Print i ustaliłem rozmiary spodenek, dostałem prawidłowy plik, który jest już w lokalizacji podanej wcześniej. Wszyscy zainteresowani niechaj zajrzą do tego pliku. Jeśli ktoś zechce skorygować swoje zamówienie - proszę bardzo Poza tym: - rękawki i nogawki będą czarne z pomarańczowym logo. projekt otrzymamy na dniach - bandamka będzie pomarańczowa, z czarnym logo. również lada chwila otrzymamy projekt. W związku z ustaleniem dodatkowych informacji i faktów, wydłużam termin składania zamówień do środy włącznie. zachęcam do zamawiania. pozdrawiam, Krzysiek Re: Stroje - info o zamówieniu - Peke - 06-06-2011 jakaś dziwna rozmiarówka tych spodenek albo ja nie umiem siebie wymierzyć...bo z tego co widzę w tabelce, to tylko nogi mi się zmieszczą a reszta nie...zamówię w ciemno a najwyżej zażyje jakiejś szybkiej kuracji wysmuklającej Re: Stroje - info o zamówieniu - bezpieka - 06-06-2011 Ta rozmiarówka wygląda na kobiecą nawet jak się przeliczy rozmiary w pasie w calach to wychodzą jakieś 36*2,54 =91.44. Dobra ja też wezmę na czuja bo inaczej nie wykoncypuje z tego ni jak. Re: Stroje - info o zamówieniu - piotrekgp - 08-06-2011 Dodatkowa informacja dla zamawiających i innych chętnych na ubrania (wzory) z TopPrinta. Istnieje możliwość zamówienia wzorów oprócz barw forumowych. Ceny i wzory jak w tym wątku: http://forum.rowerowylublin.org/viewtopic.php?t=3464 Zamówienia składać na mail'a do Mindex'a. Termin na inne wzory wstępnie do dzisiaj. Płatnośc jak pisał wyżej na konto. /EDIT/ Moja wpadka :oops: Już po terminie. Re: Stroje - info o zamówieniu - Kamil - 09-06-2011 Jak rozumiem zamówionko już poszło i TopPrint od poniedziałku ostro bierze się do pracy? Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 10-06-2011 Top Print nawet już wziął się do pracy. w oparciu o nasz projekt robią projekt "do druku" na koszulki i bluzy. robią też projekt bandamek i rękawków/nogawek. jutro mają niby mi przesłać e-mail'em. piszę "niby", bo im się jakoś często zdarza o czymś zapomnieć, czy z czymś spóźnić. więc zobaczymy jak będzie. jako, że koszulki mają być personalizowane, poproszę wszystkich, którzy jeszcze tego nie zrobili, a chcieliby mieć z tyłu na kołnierzu (stójce) swój nick/imię, o przesłanie e-mail'a na podany wyżej adres (mindex[at]orange.pl), z tematem "nick na koszulkę" i w treści podaniem tego, co ma być na koszulce. Nie wiem, czy oni będą to robić wielkimi literami tylko, czy może wielkimi/małymi. więc na razie możecie napisać to w wersji dokładnie takiej jak chcecie (czyli np. "MINDEX", "MindEx" lub "mindex"). Jak się okaże, że np. mogą zrobić tylko CAPSEM, to najwyżej wszystko zmienimy na caps. |