Stroje - info o zamówieniu - Wersja do druku +- Forum Rowerowy Lublin (https://forum.rowerowylublin.org) +-- Dział: Hyde Park (https://forum.rowerowylublin.org/forum-71.html) +--- Dział: Stowarzyszenie, strona i forum - uwagi (https://forum.rowerowylublin.org/forum-42.html) +--- Wątek: Stroje - info o zamówieniu (/thread-387.html) |
Re: Stroje - info o zamówieniu - Peke - 10-06-2011 to lepiej żeby koszulki pasowały rozmiarem ![]() ![]() Re: Stroje - info o zamówieniu - Kamil - 10-06-2011 Peke napisał(a):to lepiej żeby koszulki pasowały rozmiarem Dlatego moja pozostanie bezimienna ![]() Re: Stroje - info o zamówieniu - marecky - 11-06-2011 można było się z kimś umówić i zmierzyć rozmiar, sporo osób ma już ciuchy z TopPrint więc jak komuś się nie chciało to później nie płaczcie że nie pasuje :-P Re: Stroje - info o zamówieniu - Jakub.P - 19-06-2011 a teraz kolejne zamówienia kiedy będą ?? Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 19-06-2011 skoro napisałeś w tym wątku, to skorzystam z okazji i powiem, że firma Top Print produkuje zamówione stroje i już niedługo powinny być. prosiłem ich, by wyrobili się przed 23 czerwca, ale do tego czasu - jak mówili - nie byliby w stanie zrobić wszystkich zamówionych strojów. nie chciałem rozbijać zamówienia na kilka przesyłek, więc poprosiłem, by wysłali wszystko razem. tak więc liczę na koniec czerwca. jeśli zaś chodzi o kolejne zamówienia - jak się zbierze jakaś większa grupa chętnych. ale zapytam lada dzień, czy można będzie zamawiać pojedyncze sztuki. jeśli będzie, to w sumie nie widzę przeszkód, by tak robić. tylko każdy będzie musiał pokrywać koszty przesyłki indywidualnie/w mniejszych grupach. jak będę miał od nich informacje, to napiszę tutaj. pzdr. Re: Stroje - info o zamówieniu - Kamil - 19-06-2011 Pozostaje mieć nadzieję, że na Lubartów się wyrobią ![]() Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 21-06-2011 dzień dobry. koszulki, które były opisane jako "zamek 2/3" mają zamek "krótki", czyli 18 cm (ok. 1/3 długości). poproszę wszystkich, którzy zamawiali takie koszulki, o deklarację, czy właśnie tak to rozumieli (że zamek jest krótki), czy też woleliby zamek dłuższy czyli faktyczne 2/3 długości, które tak naprawdę są praktycznie tym samym co 3/4, jak się okazuje. poproszę o te informacje jak najszybciej. dzięki. Re: Stroje - info o zamówieniu - Peke - 29-06-2011 wiadomo coś czy przed świętem roweru dojdą zamówienia? Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 30-06-2011 dzień dobry. wiadomo - jeśli nie nawali firma kurierska i jeśli Top Print mnie nie okłamał - stroje powinienem mieć u siebie jutro. jak będę je miał, ogłoszę sposób i termin ich odbioru. nie będzie to raczej - niestety - ustawka rowerowa, bowiem w piątek i sobotę jestem dość mocno zajęty. szczegóły jutro. pzdr. Krzysiek Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 01-07-2011 dobry wieczór. stroje dostałem dzisiaj. właśnie wróciłem do domu i są do odebrania. dla tych, którym zależy na odbiorze ciuchów PRZED ŚR w Lubartowie, umożliwiam odbiór W SOBOTĘ, 2 lipca, od godziny 9.00 do godziny 10.00 (rano), u mnie w domu. tych, co znają adres, zapraszam. jak ktoś nie zna, proszę o PW. można do mnie dzwonić lub pisać smsy (5 01 00 8 00 4), ale mogę nie odebrać - wtedy NIE oddzwonię. na SMSy nie odpiszę i nie oddzwonię. ani wcześniej ani później w sobotę, a tym bardziej w niedzielę nie będę mógł strojów wydawać, nie zrobię wyjątku, nie podwiozę nigdzie, nie będzie można mnie nigdzie z tymi strojami spotkać ![]() dla tych którym nie zależy na odebraniu strojów przed ŚR, zrobię specjalną ustawkę w przyszłym tygodniu. oczywiście jutro mogą odebrać stroje nawet wszyscy. po terminie jutrzejszym i przyszłotygodniowej ustawki odbiór strojów może być utrudniony, więc zachęcam wszystkich gorąco, by odebrali je możliwie najszybciej. Zapraszam. |