Stroje - info o zamówieniu - Wersja do druku +- Forum Rowerowy Lublin (https://forum.rowerowylublin.org) +-- Dział: Hyde Park (https://forum.rowerowylublin.org/forum-71.html) +--- Dział: Stowarzyszenie, strona i forum - uwagi (https://forum.rowerowylublin.org/forum-42.html) +--- Wątek: Stroje - info o zamówieniu (/thread-387.html) |
Re: Stroje - info o zamówieniu - truskafka - 04-06-2012 wobec powyższych informacji pytam: czy ktoś posiada koszulkę RL z top printu w rozmiarze S albo XS ew M? i jak z jakością spodenek? Re: Stroje - info o zamówieniu - MindEx - 04-06-2012 michalbrodowski napisał(a):Już cała strona chętnych a nikt z administracji lub zarządu się nie odzywa... przecież właśnie TY się odezwałeś A jesteś - i z administracji i z zarządu. Michał - masz jakąś schizofrenię? ) michalbrodowski napisał(a):Co to ma znaczyć? Co to za olewka?!?! Nie dam im absolutorium na wyborach!! :evil: ! ja tam sam sobie mogę je odebrać, jak chcesz. nawet dziś co do dywagacji odnośnie mojej nieobecności, potwierdzam to, co napisała Monika. przebywałem na urlopie, bez dostępu do Internetu i z mocno ograniczonym dostępem do telefonu (a właściwie zasięgu). wróciłem już i będę nadrabiał zaległości. jeśli zaś o same stroje chodzi - Top Print ma dobry stosunek ceny do... no właśnie... niech się wypowiedzą o tych strojach ci, którzy je mają. po tych wypowiedziach zbierzemy z Piotrkiem i Radkiem zamówienia i będziemy "gadać" z Top Print. no chyba, że ktoś zaproponuje inną, lepszą, firmę. ja z osobistych doświadczeń ODRADZAM MartomBike. mam strój od nich i nie jestem z niego zadowolony. CMT schrzaniło kolory (i nie tylko), więc ich też wykluczamy. Re: Stroje - info o zamówieniu - michalbrodowski - 04-06-2012 KRZYSIU!!! Jak dobrze, że jesteś :mrgreen: Urlop bez zasięgu telefonu i bez internetu- bezcenne, jak ja Ci zazdroszczę Jeśli chodzi o propozycje, to ja proponuję Attique. Jakość rewelacyjna! MindEx napisał(a):przecież właśnie TY się odezwałeś A jesteś - i z administracji i z zarządu. Michał - masz jakąś schizofrenię? )Ale o czym piszesz? Ja nic nie pamiętam? Zarz... ?! co?! Re: Stroje - info o zamówieniu - PrażonyRabarbar - 04-06-2012 MindEx napisał(a):przebywałem na urlopie, bez dostępu do Internetu i z mocno ograniczonym dostępem do telefonu (a właściwie zasięgu). To mi pachnie ul. Południową :-P Re: Stroje - info o zamówieniu - Rado - 04-06-2012 To może zdecydujmy się szybko z jakiej firmy zamawiamy, tak by stroje już były gotowe na Rajd Nadbużański, czyli 23.06 Re: Stroje - info o zamówieniu - darist - 05-06-2012 MindEx napisał(a):no chyba, że ktoś zaproponuje inną, lepszą, firmę Musimy jednak mieć świadomość, że taka opcja wydłuża czas realizacji zamówienia. Osobiście nie mam zastrzeżeń do Top Print. Szwy wytrzymały użytkowanie a kolory pranie :lol: Jeśli nic nie zmieniamy to może już konkretnie aby nie przedłużać tematu. Kto i do kiedy przyjmuje zgłoszenia i "lecimy" :mrgreen: Re: Stroje - info o zamówieniu - piotrekgp - 05-06-2012 Zamówienia zbieram ja. Pisać proszę na mail podany wcześniej.termin do soboty 09.06.nr konta będę podawać w mailach. Re: Stroje - info o zamówieniu - mrozo - 05-06-2012 ja mam takie pytania: koszulka rowerowa długi rękaw - to taka standardowa cienka bluza ? o ile dobrze pamiętam, to ktoś zamawiał (chciał zamawiać) którąś z tych kurtek co są dostępne (nie pamiętam czy RL czy ze standardowej kolekcji Top Print). Czy ta osoba mogła by coś napisać o nich (niej)? Re: Stroje - info o zamówieniu - marecky - 05-06-2012 a czy można od nich zamówić czyste rzeczy? przykładowo rękawki, nogawki, może spodenki krótkie? czyste tzn czarne Re: Stroje - info o zamówieniu - piotrekgp - 06-06-2012 mrozo napisał(a):ja mam takie pytania: Koszulka rowerowa z długim rękawem - jest troszkę grubsza od tej z krótkim rękawem. marecky napisał(a):a czy można od nich zamówić czyste rzeczy? przykładowo rękawki, nogawki, może spodenki krótkie? Nie wiem, ale zapytanie wysłałem. Nie wiem jak będzie z ceną. |