|
Stroje - info o zamówieniu - Wersja do druku +- Forum Rowerowy Lublin (https://forum.rowerowylublin.org) +-- Dział: Hyde Park (https://forum.rowerowylublin.org/forum-71.html) +--- Dział: Stowarzyszenie, strona i forum - uwagi (https://forum.rowerowylublin.org/forum-42.html) +--- Wątek: Stroje - info o zamówieniu (/thread-387.html) |
Re: Stroje - info o zamówieniu - KermitOZ - 04-09-2009 Dzisiaj w południe przyszły stroje. Miały być do odbioru u Pawła w Centrali Rowerowej, ale Paweł z powodu wypadku niestety nie będzie przez kilka dni w warsztacie. Dlatego ogłasza się co następuje: - osobom, które jadą na kajaki stroje rozdane będą w weekend - osobom, które ścigają się na Mazovii stroje wezmę na wyścig - pozostali stroje będą mogli odebrać u mnie od poniedziałku - każda osoba przy odbiorze powinna mieć 3,5 zł na pokrycie kosztów przesyłki - jeśli ktoś chce stroje jutro, a nie jedzie na kajaki, ani nie startuje w Mazovii to jutro przed 8 na pętli na Kunickiego wyruszamy na kajaki, nie będziemy czekać, więc jak coś to bądźcie punktualnie ![]() pOZ rower i sorki za zamieszanieGrzesiek Re: Stroje - info o zamówieniu - KermitOZ - 08-09-2009 Kto jeszcze nie odebrał stroju to można to będzie zrobić dziś od 17:30 na Globusie, bo będę tam śmigał po trasie XC. pOZ rowerGrzesiek Re: Stroje - info o zamówieniu - szymek_sq - 13-01-2010 a może by tak nowy rzut zorganizować??? Co by na wiosnę ruszyć w plener i promować RL?? Re: Stroje - info o zamówieniu - Zwirek - 13-01-2010 no właśnie, w sumie myślę, że na koszulkę bym sobie spokojnie odłożył :-P Re: Stroje - info o zamówieniu - tkt - 13-01-2010 Właśnie w tym celu poruszyłem temat przy okazji promowania miasta na wyjazdach. Fajnie w grupie byłoby mieć akcent RL na lokalnych ustawkach czy dłuższych wyjazdach, niekoniecznie trzeba startować sportowo
Re: Stroje - info o zamówieniu - KermitOZ - 13-01-2010 W lutym będziemy zamawiać stroje Odkładajcie kasę.
Re: Stroje - info o zamówieniu - kuczy - 13-01-2010 A po ile wychodziły poprzednio te koszulki? Re: Stroje - info o zamówieniu - KermitOZ - 13-01-2010 Blisko 80 zł płaciliśmy. Możliwe, że w tym roku zmienimy firmę, ale info będzie w lutym. Re: Stroje - info o zamówieniu - szerszen2 - 13-01-2010 KermitOZ napisał(a):Blisko 80 zł płaciliśmy. Możliwe, że w tym roku zmienimy firmę, ale info będzie w lutym. Może ja się nie znam ale mam pytanko czy próbował ktoś uzyskać dotację od prezydenta Lublina na strój szosowy promujący Lublin. Bo jak by nie patrzeć osoby w tym stroju dużo jeżdżą po całej Polsce i w sumie jest to darmowa reklama Zawsze można jeszcze dorzucić na stroju małe godło Lublina![]() A im więcej było by dotacji to i strojów więcej... pozdrawiam Re: Stroje - info o zamówieniu - tkt - 13-01-2010 No to dorzucę pytanko: Czy nie można wprowadzić drugiej kolorystyki? Ja wiem, że pomarańczowy się przyjął ale jakoś się nie widzę w tym kolorze. Powiedzmy wprowadzić kolorystykę stalowo-czarną dla teamu turystycznego. Cała reszta bez zmian. Jeśli będzie zdecydowany opór to odpuszczam nie było tematu.szerszen2 napisał(a):Zawsze można jeszcze dorzucić na stroju małe godło Lublina można jeszcze uderzyć o sponsoring do Perły, Lubelli, Stokrotki, PGE-Lublin i innych, pewnie łatwiej by się coś uzyskało niż z miasta tylko nie wiem czy warto... a może?... to tylko takie "gdyby" |