Stroje - info o zamówieniu - Wersja do druku +- Forum Rowerowy Lublin (https://forum.rowerowylublin.org) +-- Dział: Hyde Park (https://forum.rowerowylublin.org/forum-71.html) +--- Dział: Stowarzyszenie, strona i forum - uwagi (https://forum.rowerowylublin.org/forum-42.html) +--- Wątek: Stroje - info o zamówieniu (/thread-387.html) |
Re: Stroje - info o zamówieniu - Greco - 16-01-2010 mariox napisał(a):Fajnie to wszystko wygląda, jakby sponsorzy się pchali na koszulki drzwiami i oknami, a Wy byście się zastanawiali którego wybrać. w 100% się zgadzam z mariox-em... :lol: malkontenctwu ,, mówimy stanowcze Nie... :lol: ,,róbta co chceta"... :lol: Re: Stroje - info o zamówieniu - KermitOZ - 17-01-2010 Ja mówię "nie" braku myślenia, a więc także Tobie Greco. Re: Stroje - info o zamówieniu - wegoR - 18-05-2010 Właśnie wiadomo coś już ? Bo także bym chciał koszulkę zamówić Re: Stroje - info o zamówieniu - Tom - 08-08-2010 Ja również zapytam co tam słychać w sprawie koszulek rowerowych, bo ze swojej w tali wyrosłem :lol: i chętnie bym nabył, zanim zima zaskoczy drogowców. Bo tak sobie jeżdżę teraz w "niefirmówkach" coby nie siać zgorszenia. Info może być na PW, jeśli ułatwi kontakt :mrgreen: Re: Stroje - info o zamówieniu - kub_pec - 09-08-2010 Ja też się zapytam jak z tymi strojami? Czy już coś wiadomo kiedy będą? Re: Stroje - info o zamówieniu - jabolewski - 09-08-2010 Odnośnie starych dyskusji w sprawie sponsora to w zupełności popieram Grześka. Na koszulce rowerowej wolałbym mieć logo firmy wytwarzającej produkty co najmniej nieszkodliwe dla zdrowia. Czy Stowarzyszenie pisało już jakieś maile do firm odnośnie sponsoringu? Ja nie mam praw do tego, by pisać w imieniu RL. Podrzucę parę potencjalnych chętnych: producent Cisowianki, większe sklepy rowerowe, Decathlon, dystrybutorzy sprzętu rowerowego, miasto Lublin... A odnośnie strojów: ile kosztowałby komplet RL podczas tego rzutu? Re: Stroje - info o zamówieniu - Aga84 - 11-08-2010 oo właśnie bo ja też jestem zainteresowana całym kompletem :-D ile by to kosztowało+termin ew. zamówień informacje na PW Pozdrawiam Re: Stroje - info o zamówieniu - Tom - 11-08-2010 Cierpliwy jestem, ale pomału... Grzegorzu, ja wiem, że pisanie z lekka kąśliwych komentarzy oraz wynajdywanie demotów zabiera Ci wiele cennego czasu, ale jakbyś był tak łaskaw i "w tak zwanym międzyczasie" skrobnął choć trzy zdania pojedyncze na temat koszulek, to zarówno ja, jak i kilka osób piszących w tym wątku bylibyśmy Ci dozgonnie wdzięczni ;-) PS Już nie wspomnę o pewnej korekcie na RL.org o którą prosiłem dokładnie 30.06.2010 :lol: Re: Stroje - info o zamówieniu - KermitOZ - 11-08-2010 Jesteś w Stowarzyszeniu to się możesz tym zająć, ja mam teraz inne rzeczy do roboty niż robienie małych korekt na stronie itd. Z mojego rozeznania, które zrobiłem polecam firmę CMT z Bydgoszczy chyba. Mają tanio, ale nie miałem w rękach ich strojów. Jak ktoś z forum ma to się ustawcie na jazdę i wymacacie i będę wiedział co zamawiać. Mogę też zamówić w ciemno, ale okaże się jak z AtakSport, że jakość marna. Zatem dorwijcie kogoś ze strojem CMT i obadajcie czy się nadaje. A do strony uprawnienia mają także inne osoby, podobnie jak niejeden admin i moderator jest na forum, więc jest do kogo pisać ws zażaleń na złe funkcjonowanie forum, strony itd. Ja ostatnio jak zajrzałem to miałem ponad 400 postów do przeczytania, ze 20 botów do skasowania itd. Ale jak wszystko jest na mojej bani to potem tak wychodzi. Mam w tym roku niecałe 4k najechane, fakt, trochę się opieprzam, ale są też inni do roboty. W każdym razie: jak CMT ktoś ma to jestem gotów wziąć na siebie składanie zamówienia. Zatem czekam na decyzję. Re: Stroje - info o zamówieniu - Tom - 11-08-2010 To się rozpisałeś, a miały być tylko 3 zdania :mrgreen: Trzeba w takim razie jakąś macaną ustawkę zrobić :lol: Jak się nie znajdzie istota w koszulce z CMT przez 2 tyg. to ja w ciemno biorę, bo tym sposobem to nas zima zastanie. Może próbki wysyłają? KermitOZ napisał(a):....więc jest do kogo pisać ws zażaleń na złe funkcjonowanie forum, strony itd.Hola, hola żadnych zażaleń nie mam. KermitOZ napisał(a):Jesteś w Stowarzyszeniu to się możesz tym zająć, ja mam teraz inne rzeczy do roboty niż robienie małych korekt na stronie itd. Nie przesadzaj chodzi o jedną literkę "c" :-P zajrzyj do archiwum na gg to sobie przypomnisz. KermitOZ napisał(a):Mam w tym roku niecałe 4k najechane, fakt, trochę się opieprzam, ale są też inni do roboty.Nie mówię ile ja mam, ale jak się pracuje od rana do wieczora, z mała przerwą w ciągu dnia, to nie mam czasu na ustawki i pomagać nie mam jak, a nawet jakbym miał czas to teraz już nie wiem, po ostatnich sytuacjach...kilka spraw jest jeszcze nierozwiązanych... Pozdrawiam |