Liczba postów: 370
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
To decydujcie, mi w zasadzie wszystko jedno, pomyślałam tylko, że dla rekreacji lepiej będzie zmienić miejsce ustawki i trasy.
Drink coffee! Do stupid things faster, with more energy!
Liczba postów: 1015
Liczba wątków: 56
Reputacja:
0
ze względu na późną porę i brak pewności, że wszyscy zainteresowani zdążą zobaczyć ten wątek przed wyjazdem na ustawkę, proszę o pozostawienie miejsca startu wedle wcześniejszych ustaleń:
Parking przed Muzeum Wsi Lubelskiej, Al. Warszawska, godzina 10.00 (według nowego czasu)
p.s. Przypominam, że w ramach zmiany czasu przestawiamy zegarki w nocy, z godziny 2.00 na 3.00.
pozdrawiam i do zobaczenia jutro.
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Dzięki chłopaki za fajną jazdę i dużo wyrozumiałości dla tych z tyłu.
W grupie rekreacyjnej stawili się: mindex, BADEVIL, Gumiś, Żwirek i ja. Jurek dołączył do nas pod Nałęczowem jak wracaliśmy.
Od skansenu do skansenu 105km, avs 20,5.
Drink coffee! Do stupid things faster, with more energy!
Liczba postów: 6028
Liczba wątków: 524
Reputacja:
9
Po wczorajszym lajcie ;-) myślałem, że dzisiaj nigdzie się nie ruszę. Ale żal mi było takiego pięknego dnia więc po małym obiadku wyruszyłem na spotkanie kazimierzowskiej grupy. Zasadziłem się na nich pod Nałęczowem, a później razem wróciliśmy do Lublina. Nie było tego dużo (u mnie 67km), ale dziękuję za sympatyczny przejazd. Nareszcie mogłem zażyć prawdziwej rekreacji :-D .
Traska była naprawdę extra kombinowana w trakcie jazdy ale w sumie o to chodzi żeby nie było nudno.
Mindex nastepnym razem musimy ustawić się na foty w tym wąwozie bo zjazd był deko hardcorowy szkoda, że nie pomyśleliśmy aby uwiecznić te chwile.
Dzięki wszystkim za miły dzień zakręcony rowerowo :-)
W sumie jestem na forum od kilku dni i musze przyznać że jest bardzo miło zaskoczony możliwością ustawienia się i pokręcenia z wami wszystkimi.
Jak by nie było parę setek już razem wykręciliśmy, oby więcej i dalej …
Liczba postów: 832
Liczba wątków: 106
Reputacja:
0
Organizacja świetna, dystans zacny, towarzystwo wyśmienite. Czego chcieć więcej :-D Przejażdżka na prawdę przyjemna. No i jakby nie było to lajtowa(no może do momentu pojawienia się Jurka :-P ) ;-)
![[Obrazek: u4694y2012v3.gif]](http://st64.static.bikestats.pl/u4694y2012v3.gif)
"Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu.."