Liczba postów: 1452
Liczba wątków: 96
Reputacja:
0
Wreszcie dotarłem

I jutro się melduję

na 100 %
Jakub.P
Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wybitnym sportowcem. - Marco Pantani
Liczba postów: 743
Liczba wątków: 82
Reputacja:
0
a Jurku mam pytanko... będzie dużo terenu?
![[Obrazek: u10999y2013v3.gif]](http://st69.static.bikestats.pl/u10999y2013v3.gif)
KEEP CALM AND !!! ODŁAMKOWYM ŁADUJ !!!
Liczba postów: 45
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
...po tak smutnym dniu jak dzis....
Dorota
Reputacja:
0
Podziękowania dla organizatorów za suuperaśną wycieczkę. Msza Księdza Michała fajna

W sumie było nas około 95 osób. Zdjęcia mam nadzieję, że będą zarówno Jurka jak i naszego naczelnego Kapelana Rowerowego. Kto nie był niech żałuje. W stronę Nasutowa trochę wyszło mi nie tempo rodzinne (ok. 20 km/h). Czekam na zdjęcia
Jakub.P
Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wybitnym sportowcem. - Marco Pantani
Liczba postów: 6028
Liczba wątków: 524
Reputacja:
9
Są takie wydarzenia, spotkania, rozmowy, które zapamiętujemy na długo, które są dobrem w naszym zyciu. Do takich wydarzeń niewątpliwie należało to rodzinne spotkanie. :mrgreen:
Gdy zaczęły sie zjeżdżać rodziny z dzieciakami i inni uczestnicy Grzegorz stwierdził, że chyba pielgrzymki (85 osób) nie przebijemy, ale przebiliśmy z okładem. (95 osób)
Podzieliliśmy się na 5-6 grup i ruszyliśmy. Pięknie to wyglądało. :-D
W lasach Kozłowieckich ks. Michał odprawił Mszę św.
"Miejsce to wybrał Pan aby wysłuchać nas
Śpiewajmy wszyscy słudzy w Jego domu
Bogu oddajmy cześć"
Tą pieśnią rozpoczęliśmy i przytaczam ją bo rzeczywiście Msza przebiegała jakby miejsce to wybrał Pan. To było coś dla ducha, a później przejechaliśmy na teren EDS w Nasutowie. Dzieki Monice mieliśmy tam wspaniałe warunki do wypoczynku i zabawy. Nie chciało się wracać, ale dzień juz krótki a musieliśmy zdąrzyć do Lubkina przed nocą.
Wielkie podziękowanie dla Grzegorza inicjatora tego wydarzenia i wszystkich którzy w różny sposób w to się włączyli
To tak na szybko moje refleksje, a teraz biorę się za zdjęcia.
Reputacja:
0
Ale obstawę mieliśmy dobrą nie Jurku ?? Sorry za OT
Jakub.P
Liczba postów: 45
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
wszystkich cyklistów rodzinnych i bezrodzinnych,,
Specjalne podziękowania dla Darka i Lucjana za pomoc przy wymianie dętki,,
Pozdrawiam i zyczę dobrej nocy całej grupie 5tej i słodkich snów dla milusinskich... ;-) dor