27-01-2012, 21:07
dzieki za fajoski czadzik!!!!!!!!!!!!!!
27.01, g.18, Pl. Litewski - Masa Krytyczna
|
27-01-2012, 21:07
dzieki za fajoski czadzik!!!!!!!!!!!!!!
27-01-2012, 21:33
Fotki są... Niestety niewiele, bo bateria mi zdechła
![]() Coś też jeszcze naskrobię mniej lub bardziej inteligentnego dla mmlublin, co by lud Lublina dowiedział się, że my nie pękamy, nawet gdy samochody już zamarzają na skrzyżowaniach :-P :mrgreen: :-P .
28-01-2012, 12:11
Dzięki za wspólny przejazd ogólnie było zimno :-) za wolno a dla niektórych za szybko :oops: i jeszcze pani LSW mnie samochodem podjeżdżała w tylne kolo WTF było czerwone
? Przytrzymałem ją wszyscy pojechali potem wolno ja. Pytanie : Czy tak się jeździ w Świdniku - po rowerzystach ?
"Czy posiadanie całej wiedzy świata,najlepszych trenerów i sprzętu zapewni ci złoty medal ?
Nie ,ale brak tych rzeczy może być powodem dla którego złotego medalu nie zdobędziesz" Chris Carmichael
28-01-2012, 12:30
Jakub.P
Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wybitnym sportowcem. - Marco Pantani
28-01-2012, 12:42
KrzysiekP, to nie że tak się jeździ w Świdniku, ale raczej wczoraj się tak się jeździło. Jakoś tak obrodziło w nerwusów i innych frustratów. Pewnie występuje tu jakaś korelacja z nastostopniowym mrozem... ale nie wiem jaka.
29-01-2012, 00:10
KrzysiekP napisał(a):Dzięki za wspólny przejazd ogólnie było zimno :-) za wolno a dla niektórych za szybko :oops: i jeszcze pani LSW mnie samochodem podjeżdżała w tylne kolo WTF było czerwone w Świdniku by po Tobie przejechała, ale uznała, że w Lublinie nie wypada ![]()
Grzegorz
29-01-2012, 13:09
Fotki. Niestety, wiele więcej niż było w mmlublin, nie udało mi się wydusić.
Foty z Masy Zgodnie z obietnicą nie wrzuciłem fotek pewnej "kompromitacji" na prośbę zainteresowanego (taki drobiazg, że te zdjęcia i tak nie wyszły, pomińmy :-P ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
01-02-2012, 00:40
mamut77 napisał(a):Fotki. Niestety, wiele więcej niż było w mmlublin, nie udało mi się wydusić.to chyba ja. dzięki mammut77 :-) |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|