Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dlaczego wyjazdy rodzinne
§ 9.

Stowarzyszenie realizuje swoje cele poprzez:

2) Propagowanie turystyki rowerowej i korzystania z roweru jako środka transportu.

To jeden z zapisów w naszym statucie. Od jakiegoś czasu chodzę z myslą, że my rzeczywiście propagujemy turystykę rowerową, ale w zbyt wąskim zakresie zarówno co do grupy wiekowej jak i możliwości w niej uczestniczenia ze względu na np. brak kondycji.
A dodatkowo miałem przyjemność dwukrotnie jeździć z dziećmi w wieku (10-12 lat) wraz z ich opiekunami. I zobaczyłem, ze można im przedstawić ciekawą ofertę wyjazdów rowerowych z uwzględnieniem ich mozliwości.
Dodatkowo za założeniem takiego działo przemawiało też to, że każdy kto przyjedzie na taką ustawkę będzie przygotowany, że jej uczestnicy to także dzieci, osoby które dopiero rozpoczynają przygodę z rowerem, albo wracają po bardzo długiej przerwie. Robiąc te wyjazdy będę określał dystans i trudność trasy i przewidywany czas przejazdu.
Tak więc moja oferta jest skierowana do wszystkich użytkowników tego forum. Ale szczególne zaproszenie kieruję do rodziców, dziadków i babć ze swoimi pociechami.
W tym temacie proszę o zgłoszenia osób, które byłyby zainteresowane takimi wyjazdami.
Ustawki będą pisane jako oddzielne tematy i od razu zaznaczam, że każdy może zgłosić taką ustawkę (nie tylko ja) z zastrzeżeniem zachowania idei takich wyjazdów.
Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości