10-04-2012, 20:18
Dobre pytanie 
Teoretycznie żeby uczestniczyć w ognisku trzeba być uczestnikiem rajdu, czyli trzeba zapłacić wpisowe.
Praktycznie, to chyba w tamtym roku nie płaciliśmy i na ognisku byliśmy (z własnym prowiantem)
Moim zdaniem to trochę nie ładnie tak po prostu wbić się na ognisko, więc ja wpisowe zapłacić chcę i nasza grupę noclegową będę to tego namawiał, chodź zmusić nie mogę i nie będę
Ale to tylko moje zdanie, a ono może mało ważne jest.
Wpisowe na rajd to 15 zł i obejmuje ono znaczek rajdowy i prowiant na ognisko (kiełbaski chleb itp)
EDIT: Szymek dobrze zauważył, że we wpisowym jest jeszcze zupa

Teoretycznie żeby uczestniczyć w ognisku trzeba być uczestnikiem rajdu, czyli trzeba zapłacić wpisowe.
Praktycznie, to chyba w tamtym roku nie płaciliśmy i na ognisku byliśmy (z własnym prowiantem)
Moim zdaniem to trochę nie ładnie tak po prostu wbić się na ognisko, więc ja wpisowe zapłacić chcę i nasza grupę noclegową będę to tego namawiał, chodź zmusić nie mogę i nie będę

Ale to tylko moje zdanie, a ono może mało ważne jest.
Wpisowe na rajd to 15 zł i obejmuje ono znaczek rajdowy i prowiant na ognisko (kiełbaski chleb itp)
Pawel90210 napisał(a):Ja też się zdecyduję :mrgreen: Czy będzie jeszcze jakieś spotkanie organizacyjne bliżej wyjazdu?Spotkanie już było. Wszystkie inne informacje na pewno pojawią się na forum jak organizator coś napisze.
EDIT: Szymek dobrze zauważył, że we wpisowym jest jeszcze zupa

Wszystkich nas w końcu wytępi forumowe gestapo...