Jako że ja jako pierwszy pozwoliłem sobie delikatnie skrytykować cenę to wyjaśniam:
nie było mowy że rower ma być z rocznika 2015 to po pierwsze, co do stwierdzenia że nie ma rowerów w tej cenie z takimi podzespołami, to niżej podam kilka przykładowych nazw rowerów tańszych, niektóre sporo tańsze, tak że jeżeli mają jakiś gorszy podzespół to nie jest to tak tańszy podzespół, aby była podstawa wydania kilku stówek więcej za np klamkomanetki.
- Giant Enchant 2 2014 (jak komuś zależy na roczniku to jest i z 2015 roku droższy o 250 zł.ale i tak tańszy niż ten Unibike)
- Romet Jolene
- Merida Juliet 6. 5-V Lady 26
- Merida Juliet 6. 10-V Lady 26
- Rower Kellys Vanity 20 Sunset 2014
przykładowy link
http://brendo.pl/oferta/5301c8e72da47c2 ... 2f9f1.html
- Kellys VANITY 20 AQUA
- Kross LEA F1
- Kross LEA F2
nie chce mi się dłużej szukać (w międzyczasie oglądam mecz hokejowy), te przedstawione przeze mnie rowery, wybrałem na szybko i możliwe że niedokładnie, na pewno znajdą się ciekawsze oferty, nawet w Lubelskich sklepach, praktycznie jaką bym markę nie wklepał w google to praktycznie wszystkie marki wypadają lepiej od tego Unibike, jak nie pod względem lepszej marki, to pod względem sporo niższej ceny, co do ceny podanych przeze mnie rowerów to przypomnę że każdy jest tańszy od tego Unibike.
Oczywiście wybór należy do kupującego, na pewno nie do mnie, ja tego Unibike bym nie kupił na pewno, ale jak komuś pasuje i chce go kupić, to ja nie mam nic przeciwko temu, może nawet kupić dwa, co mi tam.