17-01-2018, 12:12
Ok. To już nie wrzucam żadnych pomysłów

Kalendarz imprez na rok 2018
|
17-01-2018, 12:12
Ok. To już nie wrzucam żadnych pomysłów
![]()
17-01-2018, 12:21
Marek- wrzucaj, ale do odpowiednich działów
![]() Z otwartego spotkania z Zarządem zrozumiałam, że ustawki 100km+ to należy wrzucać do długodystansowych. Co do limitów- to kwestia indywidualna. Dla jednej osoby 100 km w 5 godzin to będzie sportowa, dla innej wciąż rekreacja, bo przecież można 100 km machnąć i w niecałe 4 godziny. Przypomniało mi się, że Endriu robił kiedyś co miesiąc ustawki do Kazimierza (w pierwszą sobotę miesiąca chyba). O ile w maju, lipcu, wrześniu i październiku przy odpowiednim tempie byłby to wyjazd dla każdego, o tyle już np. w styczniu czy lutym niekoniecznie. Ale każdy wiedział, że wyjazd taki będzie, bo są regularnie.
Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.
M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata
17-01-2018, 13:52
Będę wrzucał na bieżąco.
Może wyjdą z tego jakieś miesięcznice ![]() (16-01-2018, 23:34)damian.s napisał(a):(16-01-2018, 23:30)MarekK napisał(a): A może zaplanować np. raz w miesiącu wyjazd długodystansowy?Zaplanować oczywiście można. Z tym że jedno z głównych założeń na ten rok to turystyka i rekreacja, bo w ostatnich latach było tego chyba trochę za mało. Stąd na każdy miesiąc zaplanowany jest minimum jeden wyjazd typowo rekreacyjno - turystyczny, gdzie trasa nie będzie przekraczać 100km. Witam! Odnośnie wypadów rekreacyjno – turystycznych w nowym sezonie opublikuje mapę woj. podkarpackiego w Amatorskim Przewodniku Turystycznym, mam nadzieje, że będzie przydatna. Pozdrawiam
18-01-2018, 23:08
(18-01-2018, 19:24)Mieszkaniec LUB napisał(a): w nowym sezonie opublikuje mapę woj. podkarpackiego w Amatorskim Przewodniku Turystycznym, mam nadzieje, że będzie przydatna. Jasne, że się przyda ![]() ![]()
"Wolę być samotnym wilkiem, niż płaszczącym się psem." George Orwell
19-01-2018, 21:16
Proszę w terminie 20-22 kwietnia wpisać Rajd Roztocze Wiosną. Odbędzie się na Roztoczu Środkowym. W tym roku Koło PTTK nr 1 przy KUL obchodzi 65 rocznicę istnienia, a sam KUL - stulecie.
Piotrek
20-01-2018, 12:17
Dzięki za info... taki termin chyba nawet obstawialiśmy
Mili, nasi forumowicze. Nasz sympatyczny kolega szymek_sq wykonał kawał dobrej roboty i od dziś możemy przeglądać nasze kalendarium w "kalendarzu GOOLGLE" Zapewne nie wszyscy mają synchronizację z rokiem ubiegłym więc Szymek dla ułatwienia przygotował wskazówki jak to zrobić krok po kroku:
Kalandrze Google Rowerowy Lublin https://goo.gl/PUFHjA Jak dodać kalendarz Rowerowy Lublin do swoich Kalendarze Google. 1. Otwórz Kalendarz Google na komputerze. 2. Kliknij strzałkę w dół obok sekcji „Inne kalendarze” po lewej stronie. 3. Wybierz Dodaj wg adresów URL. 4. Wpisz adres kalendarza Rowerowy Lublin w polu. https://goo.gl/Uu72PX 5. Kliknij Dodaj kalendarz. Kalendarz pojawi się po lewej stronie w sekcji „Inne kalendarze”. Uwaga: do pojawienia się zmian w Kalendarzu Google może upłynąć 12 godzin.
21-01-2018, 10:21
Szymek, kawał dobrej roboty, dzięki
![]()
"It's not the kill
It's the thrill of the chase"
Dodane. Dzięki, Szymek.
Kurcze, przy okazji przeczytałem nowy adres siedziby Rzutu Beretem ![]()
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|