16-04-2018, 16:13
Wiem, że niektórzy z Was używają takiego pulsometru. Pytanie brzmi: czym/jak go czyścicie? Koperta mojego trochę się przyszarzyła (pewnie zafarbowała od rękawa) i nie mogę tego niczym wybielić. Ma ktoś jakiś pomysł?
Polar M400
|
16-04-2018, 16:13
Wiem, że niektórzy z Was używają takiego pulsometru. Pytanie brzmi: czym/jak go czyścicie? Koperta mojego trochę się przyszarzyła (pewnie zafarbowała od rękawa) i nie mogę tego niczym wybielić. Ma ktoś jakiś pomysł?
16-04-2018, 20:12
Spróbuj odtłuszczaczem cytrusowym. Benzyna czy izopropanol mogą być zbyt agresywne dla gumowej koperty. Odtłuszczacz cytrusowy powinien być ok.
"Są dwie nieskończone rzeczy: wszechświat i głupota ludzka. Co do nieskończoności tej pierwszej nie jestem do końca pewien" - Albert Einstein
16-04-2018, 20:59
Janku, mam identyczny model jak Twój. Po "treningu"
![]()
17-04-2018, 13:40
Odtłuszczacz cytrusowy - to się gdzieś kupuje czy po prostu spróbować cytryną potrzeć?
Ja po treningu myję go ciepłą wodą i pasek (miękka guma) jest bielusieńki ale sama koperta z twardego plastiku chyba od jakiegoś ubrania pociemniała. Boję się z jakimś acetonem zbliżać - dajcie znać czy ten odtłuszczacz ma jakąś nazwę. (17-04-2018, 13:40)Yanq napisał(a): Odtłuszczacz cytrusowy - to się gdzieś kupuje czy po prostu spróbować cytryną potrzeć? Ja używam takiego. Również do przecierania łańcucha. http://allegro.pl/3m-cleaner-spray-500ml...90522.html
"Są dwie nieskończone rzeczy: wszechświat i głupota ludzka. Co do nieskończoności tej pierwszej nie jestem do końca pewien" - Albert Einstein
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|