08-08-2018, 11:53
Mariox.... Jest prośba jeżeli chodzi o trasę niedzielną. Bardzo gorąca prośba... na priv.
7 - 9 wrzesień 2018 - V Klasyk Dylański
|
08-08-2018, 11:53
Mariox.... Jest prośba jeżeli chodzi o trasę niedzielną. Bardzo gorąca prośba... na priv.
08-08-2018, 14:56
Trasa niedzielna będzie pewnie krótka, bo trzeba wrócić, a zdecydowana większość wraca do Waw. Ale się zobaczy
![]()
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
08-08-2018, 17:00
Pisałem o niedzieli ponieważ tego dnia odbywa się rajd "Jastrzębia zdebrz" info https://www.roztoczezachodnie.pl/zapisy_na_rajd
16-08-2018, 20:08
Niestety wypadło mi wesele(nie moje) 8 września i muszę zrezygnować z wyjazdu
![]()
Przypominam o wpłacie zaliczek. Nr konta jest w pierwszym poście. Wpłacamy po 20 zł od osoby z opisem "Rowerowy Lublin Imię Nazwisko".
UWAGA! Z PEWNYCH WZGLĘDÓW JEDEN POKÓJ ZOSTAŁ WYŁĄCZONY Z UŻYTKU, W ZWIĄZKU Z CZYM LISTA JEST ZAMKNIĘTA!
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
Udalo sie pojechać i pojeździć znanym szlakiem Czarnej Perły
![]() Dzięki za towarzystwo naszego grona: Mariox, Janek i ArtiArt oraz Holdena z super ekipa z Wawy ![]() ![]()
09-09-2018, 20:50
Ekipa z Warszawy też dziękuje za super trasy i towarzystwo zarówno na szlaku jak i przy ognisku
![]() ![]()
"Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever." - L. Armstrong
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|