Liczba postów: 588
Liczba wątków: 48
Reputacja:
1
Wstępnie planuję coś na środę. Dystans około 50km, trasa zależnie od wiatru (tak aby wracać z wiatrem).

Tempo: lajtowe, w końcu dopiero marzec.

Nawierzchnia: asfalt.
Ktoś by się pisał?
"Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever." - L. Armstrong
Liczba postów: 843
Liczba wątków: 105
Reputacja:
1
Po poniedziałkowych wojażach nie licz na zbyt liczne grono :d
holden napisał(a):Tempo: lajtowe
[zapewne takie będzie :d]
"Abstynencja jest dobra, ale powinna być praktykowana z umiarem"
Liczba postów: 73
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
o którei godzinie jest planowany start i jaka planowana trasa
Reputacja:
1
Zmieniam godzinę wyjazdu na 12, ale jeśli rano spadnie śnieg/deszcz to odwołuję, bo mam slicki w szosówce :/
"Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever." - L. Armstrong
Liczba postów: 854
Liczba wątków: 44
Reputacja:
1
już miałem się deklarować ale jak ty holden jedziesz szosówką to ja na moich klockach dam sobie spokój :-)
pojadę swoim tempem
Liczba postów: 427
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Bez przesady, holden na swojej szosie to prawie nigdy nie osiąga 40km/h :-P
Reputacja:
1
40 to tylko z górki i przy wietrze w plecy. Z poniedziałku to wyszła nam średnia niewiele ponad 20, więc nie ma stresu.
Reputacja:
1
No bo wtedy było właśnie z górki i z wiatrem i na dodatek za Tobą(czyli bardzo dobry cień aero) ;]