Witam. Moze mi ktos podpowiedziec gdzie w Lublinie znajde duzy wybor okularow rowerowych i ogolnie sportowych , najlepiej firmy Arctica . Chodzi o to ze mam troche duza glowe i wiekszosc okularow jest za mala hehe i chce sobie zobaczyc na zywo jak leza. A moze ktos mial taki problem i go rozwiazal ? . Dzieki za pomoc. Pozdro .
Ja się dołączam do pytania. Ale chciałbym się Was spytać czy ktoś z Was ma wadę wzroku i ma okulary przeciwsłoneczne z korekcją? Jak wygląda sprawa z wsadzeniem szkieł korekcyjnych do okularów rowerowych? Z góry dzięki za odpowiedź.
niech sie truskawa wypowie.ostatnio o tym gadalismy.chyba wlasnie arctica robi taki myk ze zakladaja korekcje a potem "robia z tego" przeciwsloneczne...
Zawsze możesz kupić nowy kask, za to głowę masz tylko jedną...
Co do arctica to mam dwa modele u siebie(jeden jakiś najprostszy, drugi fajniejszy, ale nie pamiętam numerków :-( ) jak chcesz możesz wpaść na jakąś ustawkę, czy podjechać do mnie to dam Ci przymierzyć, numerki dopiszę do tego posta dziś wieczorem, bo teraz muszę bujać sprzed kompa.
"Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu.."
Ok. Dzieki . Juz znalazlem w Olimpie stoisko kolo House dziewczyna ma troche okularow i znalazlem interesujacy mi model S 118. Pasuja na troche wieksza glowe i sa ogolnie fajne jak dla mnie. Pozdro .
"Trzeba pedałować, żeby się utrzymać w siodełku, ale my jedziemy coraz szybciej, rozpędzeni pedałujemy ponad potrzeby, tracąc w rezultacie całą przyjemność jazdy."