BADEVIL napisał(a):Idąc dalej przy okazji ostatniego pikniku rowerowego organizowanego przez Rowerowy Lublin wybrałem się na objazd sklepów w celu rozwieszenia plakatów A4.Jak Ci mówiłem, że tak będzie to nie chciałeś wierzyć Z Toro też kiedyś chcieli powiesić u nich plakaty o zawodach na Globusie to też im odmówili. Paranoja.
W żadnym dosłownie żadnym sklepie nie było z tym problemów za wyjątkiem Cyklo.
KermitOZ napisał(a):Jak Ci mówiłem, że tak będzie to nie chciałeś wierzyć Z Toro też kiedyś chcieli powiesić u nich plakaty o zawodach na Globusie to też im odmówili. Paranoja.
BADEVIL napisał(a):nawet jak bym miał zapłacić drożej to kupię to w innym sklepie.Ja mam ze sklepem na Wigilijnej dokładnie odmienne zdanie, byłem tam raz i po tym jednym razie uważam że wszędzie kupię taniej :-)
13kisiel13 napisał(a):Dziś poruszywszy temat Cyklo dowiedziałem się, że znajomy usłyszał kupując smar do łąńcucha, że jego La Pierre to rower dla snoba z powodu wszystkiego na XTR i jeszcze karbonowego wózka od przerzutki który rzekomo jest " tylko ozdobą nie zmieniającą niczego", oraz, że karbonowa rama pomalowana na biało źle wygląda bo jak karbonowa to powinno to byc widac.
mak napisał(a):na braci jest bida bida nic tam nie ma, a na wigiljnej nie bede sie wypowiadał nawet bo szkoda mi na nich czasu. NIE POLECAM wole do lubartowa pojechać niż dać im zarobić!
niunia2101 napisał(a):A co do Cyklo na wigilijnej to (...) więcej tam nie pójdę choćby to był jedyny sklep w Lublinie.