Liczba postów: 6028
Liczba wątków: 524
Reputacja:
9
Mariusz, nie zniechęcaj. ;-) Ja też właśnie wróciłem rowerkiem z miasta i chyba się niespodziewanie pojawię na ustawce. :-D
Skoro tak wieje to trzeba się będzie lajtowo przygotować na tą ustawkę, namioty jakieś śpiwory karimaty i te sprawy. Butla z palnikiem i naczynia do gotowania i troche ubrań na zmianę koniecznie coś ciepłego :-> :-> :->
Zapomniał bym o najważniejszym koniecznie mapa Zemborzyc i okolic, ma ktoś może ?
Liczba postów: 331
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Hehe, to może i ja zaliczę w końcu pierwszą damską ustawkę ;-)
Liczba postów: 832
Liczba wątków: 106
Reputacja:
0
Spoko mi to akurat na rękę i nogę bo mi się zajęcia przeciągnęły :-P
BĘDĘ!
![[Obrazek: u4694y2012v3.gif]](http://st64.static.bikestats.pl/u4694y2012v3.gif)
"Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu.."
Liczba postów: 6028
Liczba wątków: 524
Reputacja:
9
Zmiana godziny została wybaczona bo po pierwsze primo bardzo sympatycznie się jechało, a po drugie primo chłopaki zadbali (przyjechali wcześniej) żebyśmy nie odjechali. Wielkie dzięki.
Pierwsze koty za płoty ;-) , ustawka z Anią J zaliczona. Na wszelki wypadek przejąłem prowadzenie, żeby gdzieś nie zostać w tyle i zrobiliśmy jeden z naszych standardów: przez Stary Gaj, Zemborzyce, Krężnica, Prawiedniki i przez Dąbrowę do zalewu. Nikt dystansu, prędkości, średnich nie mierzył, ale udało nam się w grupie przejechać całą trasę. Było nas jedynaścioro w tym dwie panie: Ania i Ula.
Parę zdjęć juz w galerii
Liczba postów: 134
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Dzięki za wspólne kręcenie. Bardzo spokojna trasa, miło było znowu zacząć jeżdżenie....do zobaczenia na kolejnych ustawkach.
No i urwałem ... śrubę w bagażniku :-> Mogłem jednak nie brać tego namiotu :mrgreen:
Dzięki za kręcenie