Żwirek, ta ja proponuję, żeby nie było dużych znaków zapytania ustawkę o 18 ale na ścieżce rowerowej naprzeciwko Grafa. Pojedziemy w drugim kierunku, niebieskim szlakiem Ciemięgi. Pojedziemy z tyłu przez Kalinę do Jakubowic i tam wbijemy na niebieski pieszy. Trasa na pół terenowa, na pół szosowa z niskim natężeniem ruchu.
ok to niech będzie tak jak proponuje Jurek, ścieżka rowerowa koło grafa o 18(to może i Ty mariusz zdążysz?), a ja może teraz coś się ruszę pokręcić jakiś standardzik zalewowy o 15tej, więc jakby ktoś chciał się przyłączyć to piszcie, zajrzę przed wyjazdem.
Oczywiście koło grafa będę, o ile nie będzie padało, bo coś się tak trochę zapowiada lipnie :|
"Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu.."
Widzę, że wróciłem pierwszy... mimo,że zabrałem się trochę przez przypadek, to nie żałuję.
Trasa dużo ciekawsza od tej dookoła zalewu, tempo spokojne i jak zwykle miłe towarzystwo.
Do następnego...
Rzeczywiście, Jurka (yorki) złapałem jak znowu chciał jechać nad zalew :-D . Chyba niedługo będziemy zgłaszać ;-) wyjazdy bo dzisiaj był mały peleton. Zupełnie niespodziewanie na ustawce pojawiło się dziewięcioro osób. Piszę dziewięcioro, bo w ostatniej chwili pojawiła się Monika i uratowała ;-) i uratowała honor dziewczyn. Odkryliśmy nowe uroki starej trasy, zupełnie inaczej wyglądała ta trasa jak jechaliśmy w kwietniu. Wsztystkim wielkie dzięki za wspólny wypad. Zdjęcia juz za chwilę. A to zrzut trasy: http://gpsies.com/map.do?fileId=eievqonkjloodtpi
Można oglądać zdjęcia w trybie; wyświetl mapę (link po prawej na dole jak klikniecie w album) Zdjęcia są przypisane do miejsca gdzie były robione.
haha wyszło miło ja też wcześniej objechałem zalew, a teraz właśnie wróciłem z ponownego objazdu w drugą stronę Dzięki Pani i Panom za naprawdę miłą wycieczkę
i specjalne pozdrowienia dla Krzyśka i Bartka za ten drugi objazd zalewu
Oby więcej takich ustawek!
"Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu.."
to mój pierwszy wypad z Wami, bardzo bardzo mi się podobało, ciesze się że się urwałem z pracy żeby zdążyć pod Grafa i wreszcie dołączyć do grupy.
dzięki chłopaki(Żwirek i kola) że zaczekaliście na mnie na Dąbrowie po tym jak się zakopałem w piachu
Pozdro