qavtan napisał(a):To po prostu kampania zachęcająca do uczestniczenia w wyborach
PrażonyRabarbar napisał(a):qavtan naprawdę wierzysz, że to jest po prostu kampania zachęcająca do uczestniczenia w wyborach?Sylwek, jeśli odwołujesz się do wiary, to każdy ma prawo wierzyć w co chce, a jeśli coś insynuujesz, to mam nadzieję, że masz na to dowody.
Pula kasy do zgarnięcia jest naprawdę duża, zaj...e duża, aby ktoś tak sobie wyłożył kaskę na tego typu spoty w TV, a czas reklamowy nie należy do tanich.
kenubi jeśli Ty jesteś hobbitem to ja jestem ogrem :-D
PrażonyRabarbar napisał(a):qavtan napisał(a):To po prostu kampania zachęcająca do uczestniczenia w wyborach
Taaaa, Polska jest rajem podatkowym, a na Lubelszczyźnie brakuje rąk do pracy.
qavtan naprawdę wierzysz, że to jest po prostu kampania zachęcająca do uczestniczenia w wyborach?
Pula kasy do zgarnięcia jest naprawdę duża, zaj...e duża, aby ktoś tak sobie wyłożył kaskę na tego typu spoty w TV, a czas reklamowy nie należy do tanich.
kenubi jeśli Ty jesteś hobbitem to ja jestem ogrem :-D
Wieśko napisał(a):Sylwek, jeśli odwołujesz się do wiary, to każdy ma prawo wierzyć w co chce, a jeśli coś insynuujesz, to mam nadzieję, że masz na to dowody.
Wieśko napisał(a):jeśli coś insynuujesz, to mam nadzieję, że masz na to dowody.
Wieśko napisał(a):Jak dla mnie temat, który prowadzi donikąd.
Wieśko napisał(a):Chcecie poruszać tematy ważne, a odwołujecie się do fantastycznych postaci sugerując, że poruszane w reklamach tematy są z Księżyca. Umówcie się wspólnie na jakiś film i poprzeżywajcie wspólnie, przynajmniej będzie z tego jakiś pożytek.
Wieśko napisał(a):Jestem w stanie i w waszą teorię uwierzyć ale wolałbym, aby opowiadając "coś", nie sugerować "czegoś", co powstało jedynie w waszej wyobraźni.
Wieśko napisał(a):Dla rozładowania atmosfery: KMN
Kuba napisał(a):No to do czego ma ta kampania zachęcać? Wszakże nie masz w niej informacji o jakiejś konkretnej partii, więc korzyść odnieść mogą wszystkie. A jeśli nie zachęca do głosowania, to do czego? Kupna opon i plecaka?
PrażonyRabarbar napisał(a):qavtan naprawdę wierzysz, że to jest po prostu kampania zachęcająca do uczestniczenia w wyborach?
Wieśko napisał(a):Sylwek, jeśli odwołujesz się do wiary, to każdy ma prawo wierzyć w co chce, a jeśli coś insynuujesz, to mam nadzieję, że masz na to dowody.
PrażonyRabarbar napisał(a):Tak, obecny jeszcze prezydent Wasilewski obiecywał np. tunel pod Racławickimi przed wyborami, aquapark, budowa nowoczesnego stadionu...Sylwku, prawdopodobnie emocje uniemożliwiają Ci czytanie ze zrozumieniem.
kenubi napisał(a):Świadomie wybierzmy drogikenubi, Czy to nadal jest temat "Trzy reklamy i jedno pytanie"?
http://www.opoka.org.pl/biblioteka/P/PS ... _lasy.html
http://goscniedzielny.wiara.pl/index.ph ... 1286884630