Liczba postów: 267
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
kolor napisał(a):Dla Karcera to pikuś. Widziałem wczoraj jak wyprzedzał motocykl przed tunelem na Kunickiego.
To był skuter nie motocykl, a jego kierowca zaproponował mi wyścig do najbliższych świateł. Zdziwił się... :lol:
michalbrodowski napisał(a):Żal tylko mi roweru, bo będzie nieczynny jakiś czas :/
Mam nadzieję że to nic poważnego i że jeździec cały.
Prawdziwą wolność czujesz kiedy wiatr hula między twoimi jajkami.
Liczba postów: 879
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Wracaliśmy już z Zakrzówka, jechaliśmy ze Żwirkiem na zmiany i ciśneliśmy ponad 40km/h. Żwirek akurat był na zmianie, gdy nagle z chodnika prosto pod koła wskoczył nam pijaczek. Kamil w niego przywalił, ale jakoś utrzymał równowagę, ja nie zdążyłem nawet chwycić za klamki odbiłem się od Kamila i poleciałem parę metrów po bruku... Ostro się zdarłem, rower też... Pijaczek zwiał, wezwałem policję, spisali protokoły i zeznania. Już po ciemku wracaliśmy do Lbn. W Pszczelej Woli dogonili nas policjanci, w kabinie mieli tego pijaczka i prosili o identyfikację. Bardzo mnie ucieszyło, ze poniesie konsekwencje tego co zrobił. Tyle
Wszystkich nas w końcu wytępi forumowe gestapo...
Liczba postów: 186
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
co mam zrobić aby uczestniczyć z wami w takich wycieczkach bo chciałbym miło spędzić czas na świeżym powietrzu do kogo mam napisać bo nie wiem czy można tak odrazu???
PS sorki że w tym wątku piszę
proszę o opdowiedź
Daniel
Liczba postów: 353
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
koperek118 napisał(a):czy trzeba się gdzieś zapisywać czy jak jest ogłoszenie to normalnie przychodzić na wyznaczone miejsce
Zamiast przychodzić to lepiej przyjechać na wyznaczone miejsce ;-) Żadnych zapisów, możesz ewentualnie napisać w wątku, że będziesz.
pzdr, bartek
Statystyka - analiza statystyczna badań do prac dyplomowych, tel. 507 447 830