18-04-2011, 21:30
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
Lidl od 26.04 - trochę większy "wypas"
|
22-04-2011, 19:35
![]() Interesowałyby mnie w tym rzucie koszulka, portaski, zestaw naprawczy (może się przydać, ostatnio zrobiłem traskę 77km z uchodządzym powietrzem, jakby mi się dętka roztrzaskała do końca, byłby płacz) i okulary (na chwilę obecną śmigam w przeciwsłonecznych i wieczorem muszę zdejmować bo mało widzę). Czy doświadczeni forowicze (bo ja dopiero robię pierwsze dziesiątki kilometrów regularnej jazdy od "x" lat) mogą ocenić czy warto zaopatrzyć się w ww. gadżety? Dziękuję z góry, pozdrawiam, D.
22-04-2011, 20:41
ta sakiewka z naprawczymi ratami jest nawet spoko , łatki jedynie są kicha bo na klej a za 10 zł można kupić fajne łatki park tool'a klejone na zimno bez kleju (tak jak by plastry na ranę
![]()
22-04-2011, 21:00
trzeba obmacać pierwsze aby stwierdzić czy sprzęt jest odpowiedni
![]() ze wszystkim tak jest ![]()
Unibike Flite 2010
Zespół Sonata www.sonata.org.pl
23-04-2011, 11:06
no to pomacamy, zobaczymy ;-)
dzięki, D.
23-04-2011, 13:02
Ciekawe czy te spodenki niebieskie będą się do czegoś nadawały... a co ważniejsze czy w ogóle będą dostępne? Miał ktoś coś takiego?
24-04-2011, 18:51
Mnie ciekawi ten kask. Problem polega na tym, że nie będzie ich w Lublinie i musiał bym kupować przez znajomego, który się nie zna na sprzęcie rowerowym i nie będzie w stanie oceniać czy warto. Może były już wcześniej w ofercie identyczne kaski i ktoś wie czy warto kupować? Ciekawe jak jest rozwiązana regulacja obwodu.
p.s. Czy te dwa modele są uniwersalne, czy czarny damski a czarno-biały męski? Bo nie wiem jak mam rozumieć tekst "Profesjonalny kask rowerowy damski lub męski".
Diabeł tkwi w szczegółach.
24-04-2011, 19:11
Te kaski Crivit są podobne do kasków niemieckiej firmy Cratoni (często mają niemal identyczne szczegóły). Mam wrażenie ze to są po prostu chyba starsze modele Cratoni albo coś w ten deseń. Nawet system dopasowania mają ten sam (a przynajmniej te Crivity co widziałem kiedyś miały raki sam jak mój Cratoni Zethos Crocodile Trophy).
P.S. Gdyby ktoś widział gdzieś w Lublinie męskie spodenki niebieskie w rozmiarze XL i/albo koszulkę czarnoniebieską kosztulkę czarno-niebieską L i XL to niech tu napiszę, bo nie wiem czy w Świdniku uda mi się dostać.
25-04-2011, 10:38
Kask niestety stanowi część oferty regionalnej. Z tego co zauważyłem, akurat na nasz region nie trafi.
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
26-04-2011, 09:20
no to tak, zakupiłam sobie gatki te zielone i maszynkę do czyszczenia łańcucha, gacie w rozmiarze S spokojnie można byłoby oznaczyć literką M, Mki natomiast to przeciętna Lka, przynajmniej w babskiej rozmiarówce, koszulki nie powalają, ale te gacie naprawdę fajne, lekkie, wygodne, wewnętrzne spodenki z wkładką też dobrze dopasowane i nie powinny się przemieszczać, przypinane na dwa guziczki, wkładka nie powala ale jest różnica jak się jeździ w porównaniu do takich bez pampersa, jednym słowem polecam,
na armii krajowej buty są, wielkim zainteresowaniem sie nie cieszą, spodenki męskie we wszystkich rozmiarach też były i te się cieszą dużym zainteresowanie, okularów było sporo, ale też bez szału (dziwnie się układają na nosie, przynajmniej moim) rękawiczek sporo ale średnio wygodne z rowerowych gratów to chyba tyle. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|