Strony (8):    1 ... 3 4 5 6 7 8   
Pat   12-05-2011, 00:17
Dzięki wszystkim za mile spędzony czas :-) . Fajnie, że dzisiaj tyle babeczek przyjechało. Zawsze to raźniej, a i łatwiej przeforsować rekreacyjną jazdę. Pogoda była super, był zachód słońca to i kolorki były fajne, a przede wszystkim w końcu się wygadałam. Od rozmawiania i śmiechu chyba będę miała zakwasy jutro :-D

mariox napisał(a):Fajnie tak czasem się poturlać powoli, łatwiej jest porozmawiać w czasie jazdy. Tylko co będzie, jak się człowiek przyzwyczai, i wtedy wróci Jurek :mrgreen: .

No więc Mariusz muszę Ci powiedzieć że nie ma się co przyzwyczajać, bo coś tam mi się o uszy obiło że "Jurek powraca" już w niedzielę :mrgreen:
asunday   12-05-2011, 08:20
Ustawka bardzo fajowa i bardzo KF(W)IATOWA.
Dzięki wszystkim.
A 13 osobowa reprezentacja damska niech będzie zachętą dla tych, które będą się zastanawiać nad ewentualnym przybyciem ..yyy, za tydzień? Smile
Seb   12-05-2011, 08:28
Powiem tak, zawsze się zastanawiałem dlaczego na tych ustawkach liczba osób przekracza 20, teraz już wiem dlaczego było bardzo fajnie, miło, można było pogadać i się zrelaksować :-)
To był mój pierwszy raz i było bardzo fajnie :-D

Niech żałują Ci co się zastanawiali czy przyjechać :-)
Monika   12-05-2011, 08:47
Dzięki wszystkim za kfiatowego i tulipanowego KFIATa ;-)

I za kfiatowe tempo ;-) Po prostu rewelacja :mrgreen:

Naliczyliśmy prawie 40 osób. W tym 13 kobitek. I tak trzymać ;-)

orientuj...
basiek   12-05-2011, 09:51
Atmosfera na KFIACIE przesympatyczna, trasa bardzo ładna, łatwa...aż czuło się niedosyt ;-) . Jak na pierwszy rajdzik z Wami to było bardzo miło i na pewno bedzie jeszcze :lol:
Jurek S   12-05-2011, 09:54
basiek napisał(a):(...) trasa bardzo ładna, łatwa...aż czuło się niedosyt ;-) (...)

Takie wpisy to ja rozumiem :-D , aż serce rośnie

Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
michalbrodowski   12-05-2011, 19:38
Jak dla mnie to była najfajniejsza ustawka tego sezonu. Spokojne tempo, dużo dziewczyn Wink Romantyczny spacer z Piotrkiem... I ta regeneracja po ustawce, odżyłem zupełnie dzięki temu. Regeneracja i izotoniki były na tyle porządne, że nie byłem w stanie wstać rano i spóźniłem się do pracy półtorej godziny...
Bardzo dziękuję także za odprowadzenie mnie i mych rowerów dwóch do domu Smile
Oby więcej takich ustawek!!

Wszystkich nas w końcu wytępi forumowe gestapo...
PrażonyRabarbar   12-05-2011, 19:46
michalbrodowski napisał(a):Jak dla mnie to była najfajniejsza ustawka tego sezonu.

O i dla mnie też.
Nie to co u Stokrotki, pot, AVG 25km/h, kręcenie w strefie tlenowej, beztlenowej, wysoka kadencja, same podjazdy.

A tu? Rozmowa, wreszcie mogłem rozejrzeć się gdzie ja w ogóle jeżdżę, zapach polnych kfiatów...i tylko na tej ustawce oferowany jest bufet regeneracyjny.

§1 pkt2 Regulamin odnosi się do każdego Użytkownika Forum (w tym Członków Stowarzyszenia „Rowerowy Lublin”). 100% ściemy
Motyl   12-05-2011, 21:40
Jak dla mnie również rewelacja Smile zarówno sama przejażdżka jak i regeneracja na sofach Smile Do następnych kfiatowych wypraw Smile Pozdrowienia

' Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem...'
piotrekgp   12-05-2011, 22:54
Super ustawka. Nie padłem w połowie drogi :mrgreen: Tempo super. Trasa....mogę powiedzieć że tworzyła się na bieżąco.
Co jakiś czas mijała nas z zawrotną prędkością jedna i ta sama grupa hardkorów. Nie widzieliśmy aby wracali za każdym razem w naszą stronę :lol:
Spacer z Michałem...co mogę powiedzieć...rozmawialiśmy o życiu :mrgreen:
A potem odpoczynek na sofkach. Czy co nie byli niech żałują :-D
Strony (8):    1 ... 3 4 5 6 7 8   

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Made with by Curves UI.