Strony (4):    1 2 3 4   
Paweł K.   01-07-2009, 16:40
Nie wiem o co macie pretensje do Kamila. W temacie jak byk napisane, że ustawka pod grafem, i żadnego wspominania o LKJocie ze strony Kamila. Ja w każdym razie jadę pod Grafa, najwyżej będziemy we dwóch i też będzie dobrze.

Moja ortografia jest pełna natury-same byki!!Big Grin
Pozdrawiam,
Paweł K.
Wieśko   01-07-2009, 16:43
Jak mielibyśmy jechać stronę północną to czy ktoś zaproponuje trasę? Ostatnio byliśmy nad doliną Ciemięgi. Ja nie znam tamtych rejonów. Co innego strona południowa.
truskafka   01-07-2009, 16:57
dobra to może zróbmy tak że Ci , którzy maja bliżej pod lkj tam się spotkają i pojedziemy razem pod grafa, i tam zbierzemy resztę i coś się wymyśli

edit: ja odpadam, nie nadaję się dziś do jazdy ... miłego śmigania ...

STRAVA
Uczłowieczanie poprzez rowerowanie!
Pawel93   01-07-2009, 17:31
no i aby nie robić nowego tematu Wink ja własnie wrocilem z podrozy swojej Wink 89 km średnia 23.5 do Kazika i z powrotemWink
Bart   01-07-2009, 21:18
Melduję że grupa "wyłomowo-wyłamowa" zakończyła jazdę.
Było nas pięcioro: Krzysiek, Monika, Aga, Paweł i ja. Było bardzo sympatycznie, prędkość rekreacyjna jak nigdy wcześniej chyba :-D , trasy nie pamiętam za bardzo bo połowę drogi przespałem, statystyk też nie mam bo licznika nie wyzerowałem, ale o tym opowie na pewno wujek Krzysztof ;-)
Wielkie Dzięki za baaardzo miłą przejażdżkę i do zobaczenia!

Terenikiem to ciągnikiem.
yorki   01-07-2009, 21:24
Wychodzi na to, że dzisiaj pojechały dwie ekipy w różnych kierunkach.
Nas też było pięciu, spóźniony organizator MrKolos, Wieśko, Paweł K, Paweł (jeśli pomyliłem imię, to przepraszam) no i ja. Pojeździliśmy po okolicach Świdnika, w tempie również turystycznym (trochę opóźniał nas szosowiec :-) ). Atmosfera jak zawsze... :-D
Aga   01-07-2009, 21:38
Bart napisał(a):Melduję że grupa "wyłomowo-wyłamowa" zakończyła jazdę.
Było nas pięcioro: Krzysiek, Monika, Aga, Paweł i ja. Było bardzo sympatycznie, prędkość rekreacyjna jak nigdy wcześniej chyba :-D , trasy nie pamiętam za bardzo bo połowę drogi przespałem, statystyk też nie mam bo licznika nie wyzerowałem, ale o tym opowie na pewno wujek Krzysztof ;-)
Wielkie Dzięki za baaardzo miłą przejażdżkę i do zobaczenia!

Było świetnie. Dziękuję za miłe towarzystwo, wujkowi Koli za klucze ;-) i fajną trasę, no i przepraszam za opóźnianie wycieczki, ale chyba 'świeżynki' tak mają :-D Pozdrawiam
Bart   01-07-2009, 22:01
kola napisał(a):Jurek - dzisiaj się drugie półrocze zaczęło :-) a nam już słupki rosną hehe :-)
coś mi się wydaję, że przy sporządzaniu statystyk za drugie półrocze, niektórym słupki "wyjdą" poza monitor :lol:
pawel   01-07-2009, 22:15
trasa z Kojotem wyglądała tak:
http://pagumi.pmail.pl/trasy/rl/improwi ... 090701.htm
dystans jakieś 55km, średnia wyszła nieco ponad 21km/h. Wink
Dzisiaj było duuuużo improwizacji i pewnie dlatego było super. Dzięki pozdrawiam i do następnego Wink
Paweł K.   01-07-2009, 22:18
I ja po dzisiejszym rowerowaniu doprowadziłem się do stanu używalności :-P Łącznie z porannym wyjazdem Świdnika zabrakło mi niecałe 1.5 km do drugiej w tym roku setki...
Chłopaki, dzięki za towarzystwo! Fajnie, że mimo wszystko dotarliście pod Grafa! Było super! Wielka improwizacja w okolicach Świdnika zakończona pomyślnie :-) .

Moja ortografia jest pełna natury-same byki!!Big Grin
Pozdrawiam,
Paweł K.
Strony (4):    1 2 3 4   

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.
Made with by Curves UI.