Kaf, wiesz że uwielbiam polo, ale kończenie masy na boisku to już zupełna prywata. Od siedmiu lat kończy się w tym samym miejscu, i to że ty się w tym roku napaliłeś na polo to nie jest jeszcze powód, żeby się kończyła gdzie indziej.
Liczba postów: 634
Liczba wątków: 69
Reputacja:
0
Ja jestem za al. Kraśnicką, droga jak każda inna, a kiedyś prawie zawsze tamtędy jeździliśmy. Z logistycznego punktu widzenia jest to dużo łatwiejsze do poprowadzenia miejsce niż wiele innych rejonów, gdzie mamy nagromadzenie skrzyżowań i trudnych do zablokowania punktów kolizji.
Pozdrawiam
Aleksander Wiącek
Liczba postów: 174
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
matlublin1996, Ja jestem za twoją trasą. Tylko czy na Jana Pawła będziemy jechać asfaltem czy ścieżką ?
Świat zwolnił, bass drży wciągam dym, zamykam oczy ...
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
W końcu będę na masie sensownej, bo pierwsza i dotychczas ostatnia na której byłem, to trochę niewypał się okazał :-D I chyba pooglądać polo skoczę, bo ciekawi mnie to jak to wygląda :mrgreen:
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
A to i ja się może zjawię jak czas pozwoli. Nie bylem jeszcze na tej imprezie :-)
Liczba postów: 96
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
no ja będę na rowerze własnego pomysłu o ile tym razem dojedzie bo na ostatnią masę nie dojechałem nim ale trochę modernizacji i zestaw kluczy ze sobą i tym razem do jadę
więc do zobaczenia za 2 godziny