Strony (32):    1 ... 22 23 24 25 26 ... 32   
truskafka   04-06-2012, 11:16
wobec powyższych informacji pytam: czy ktoś posiada koszulkę RL z top printu w rozmiarze S albo XS ew M?

i jak z jakością spodenek?

STRAVA
Uczłowieczanie poprzez rowerowanie!
MindEx   04-06-2012, 15:39
michalbrodowski napisał(a):Już cała strona chętnych a nikt z administracji lub zarządu się nie odzywa...

przecież właśnie TY się odezwałeś Smile A jesteś - i z administracji i z zarządu. Michał - masz jakąś schizofrenię? Smile)
michalbrodowski napisał(a):Co to ma znaczyć? Co to za olewka?!?! Nie dam im absolutorium na wyborach!! :evil: !

ja tam sam sobie mogę je odebrać, jak chcesz. nawet dziś Smile

co do dywagacji odnośnie mojej nieobecności, potwierdzam to, co napisała Monika. przebywałem na urlopie, bez dostępu do Internetu i z mocno ograniczonym dostępem do telefonu (a właściwie zasięgu). wróciłem już i będę nadrabiał zaległości.

jeśli zaś o same stroje chodzi - Top Print ma dobry stosunek ceny do... no właśnie... niech się wypowiedzą o tych strojach ci, którzy je mają.

po tych wypowiedziach zbierzemy z Piotrkiem i Radkiem zamówienia i będziemy "gadać" z Top Print. no chyba, że ktoś zaproponuje inną, lepszą, firmę.

ja z osobistych doświadczeń ODRADZAM MartomBike. mam strój od nich i nie jestem z niego zadowolony. CMT schrzaniło kolory (i nie tylko), więc ich też wykluczamy.
michalbrodowski   04-06-2012, 16:24
KRZYSIU!!! Jak dobrze, że jesteś :mrgreen:
Urlop bez zasięgu telefonu i bez internetu- bezcenne, jak ja Ci zazdroszczę Sad
Jeśli chodzi o propozycje, to ja proponuję Attique. Jakość rewelacyjna!

MindEx napisał(a):przecież właśnie TY się odezwałeś Smile A jesteś - i z administracji i z zarządu. Michał - masz jakąś schizofrenię? Smile)
Ale o czym piszesz? Ja nic nie pamiętam? Zarz... ?! co?!

Wszystkich nas w końcu wytępi forumowe gestapo...
PrażonyRabarbar   04-06-2012, 16:45
MindEx napisał(a):przebywałem na urlopie, bez dostępu do Internetu i z mocno ograniczonym dostępem do telefonu (a właściwie zasięgu).

To mi pachnie ul. Południową :-P

§1 pkt2 Regulamin odnosi się do każdego Użytkownika Forum (w tym Członków Stowarzyszenia „Rowerowy Lublin”). 100% ściemy
Rado   04-06-2012, 16:51
To może zdecydujmy się szybko z jakiej firmy zamawiamy, tak by stroje już były gotowe na Rajd Nadbużański, czyli 23.06

[Obrazek: button-127-brown.png]
Żadne słowa nie zastąpią czynów...
darist   05-06-2012, 13:05
MindEx napisał(a):no chyba, że ktoś zaproponuje inną, lepszą, firmę

Musimy jednak mieć świadomość, że taka opcja wydłuża czas realizacji zamówienia.
Osobiście nie mam zastrzeżeń do Top Print.
Szwy wytrzymały użytkowanie a kolory pranie :lol:
Jeśli nic nie zmieniamy to może już konkretnie aby nie przedłużać tematu.
Kto i do kiedy przyjmuje zgłoszenia i "lecimy" :mrgreen:

Darek  -  Easy Rider 
DOBRZE, ŻE JESTEŚCIE  Smile 
piotrekgp   05-06-2012, 14:10
Zamówienia zbieram ja. Pisać proszę na mail podany wcześniej.termin do soboty 09.06.nr konta będę podawać w mailach.
mrozo   05-06-2012, 14:43
ja mam takie pytania:
koszulka rowerowa długi rękaw - to taka standardowa cienka bluza ?
o ile dobrze pamiętam, to ktoś zamawiał (chciał zamawiać) którąś z tych kurtek co są dostępne (nie pamiętam czy RL czy ze standardowej kolekcji Top Print). Czy ta osoba mogła by coś napisać o nich (niej)?
marecky   05-06-2012, 15:18
a czy można od nich zamówić czyste rzeczy? przykładowo rękawki, nogawki, może spodenki krótkie?

czyste tzn czarne
piotrekgp   06-06-2012, 08:53
mrozo napisał(a):ja mam takie pytania:
koszulka rowerowa długi rękaw - to taka standardowa cienka bluza ?
o ile dobrze pamiętam, to ktoś zamawiał (chciał zamawiać) którąś z tych kurtek co są dostępne (nie pamiętam czy RL czy ze standardowej kolekcji Top Print). Czy ta osoba mogła by coś napisać o nich (niej)?

Koszulka rowerowa z długim rękawem - jest troszkę grubsza od tej z krótkim rękawem.

marecky napisał(a):a czy można od nich zamówić czyste rzeczy? przykładowo rękawki, nogawki, może spodenki krótkie?

czyste tzn czarne

Nie wiem, ale zapytanie wysłałem. Nie wiem jak będzie z ceną.
Strony (32):    1 ... 22 23 24 25 26 ... 32   

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.
Made with by Curves UI.