Liczba postów: 6028
Liczba wątków: 524
Reputacja:
9
W imieniu Grzegorza i ks. Michała przekazuję informację i zapraszam na kolejny rodzinny wypad. Plan:
9:30 - zbiórka pod Dworcem Gł. PKP w Lublinie
10:05 - odjazd pociągu z Lublina
10:26 - przyjazd do Stacji Nałęczów
TRASA (ok. 35km; 70% asfalt, 30% teren): Stacja Nałęczów-Drzewce
kol.-Wąwolnica(Sanktuarium)-Kębło-Polkowszczyzna-Stary
Gaj-Wojciechów-Nowy Gaj-Nałęczów (Jabłuszko)-Nałęczów (miasto)-Drzewce
Kol.-Stacja Nałęczów
18:37 - odjazd ze Stacji Nałęczów
18:56 - przyjazd pociągu do Lublina
ATRAKCJE: zwiedzanie Sanktuarium w Wąwolnicy i Muzeum Kowalstwa w Wojciechowie.
Liczba postów: 81
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jeśli będę miał czas to chętnie się wybiorę.
Jurku nie wiesz po ile bilety w tą i z powrotem? Może jakiś grupowy będzie?
Sztukmistrze.pl
Mam pytanko czy jest pzrewidziany skrót awaryjny lub jakaś inna tras adla dzieci które nie dadzą rady, czy wtedy powrót na włąsną rękę?
Liczba postów: 1452
Liczba wątków: 96
Reputacja:
0
Pojawię się

Obstawa potrzebna ??
Jakub.P
Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wybitnym sportowcem. - Marco Pantani
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Zgodnie z zapowiedzią w końcu się zarejestrowałem... Trochę to trwało, grunt że się udało. Co do naszego sobotniego wyjazdu nie ma strachu o te 35 km. Mamy przecież na to cały dzień, a dokładnie od przyjazdu pociągu do jego wyjazdu całe 8 godzin, a więc nie ma porównania z naszym pierwszym wyjazdem, gdy musieliśmy uciekać przed zmrokiem. Także nie będziemy się spieszyć. Odpoczniemy dłużej w Wąwolnicy przy zwiedzaniu sanktuarium i w Wojciechowie przy zwiedzaniu muzeum kowalstwa.
Co do biletu, nie wiem jak z grupowym (pewnie jest taka możliwość), ale bilet normalny w jedną stronę w TLK kosztuje 10 zł.
Proszę nie mylić dni tygodnia, bo chyba niektórzy nie dotrą na dworzec razem z innymi. 1 października, to SOBOTA!
Mam nadzieję, że będę razem z dzieciakami. One bardzo chcą uczestniczyć w tym wypadzie. Ciągle wspominają poprzedni wspólny rowerowy piknik rodzinny w Nasutowie.
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Byliśmy BARDZO zadowoleni z ostatniego wypadu, za co dziękuję serdecznie wszystkim organizatorom, dla tego w sobotę chętnie stawimy się całą trójką na dworcu. Przy okazji mam pytanie techniczne - czy zapisujemy się u kogoś na ten wyjazd wcześniej? Pytam bo ostatnio frekwencja bardzo dopisała (tak może też być również tym razem) i nie wiem czy PKP będzie przygotowane do przewiezienia około 100 rowerów wraz z ich użytkownikami ;-)
Pozdrawiam
Arek