28-10-2011, 21:37
Nie wiem Kuba dlaczego chcesz przedstawić swoje obserwacje na spotkaniu z Zarządem RL. RL ani Zarząd RL nie są organizatorami Masy. Jedynie udostępniamy portal i forum, które są narzędziami pozwalającymi się skrzyknąć i wymienić informacjami. Jeśli masz jakieś uwagi co do zabezpieczenia to chyba najlepiej je napisać tutaj, gdyż przeczytają to wszyscy zainteresowani, nie tylko członkowie RL, ale także innych organizacji rowerowych, którzy tak jak Ty czy ja tworzą Masę. A jak chciałeś pogadać z kimś z Zarządu to trzeba było się odezwać do mnie i Mindexa po Masie 
Co do zmiany trasy: mi się zmieniona trasa nawet podobała i nie napinam się bardzo, ale jest to jednak mocno irytujące skoro ustalamy tę trasę, kilka osób się wypowiada, że ok, a później i tak jedziemy inaczej. I moim zdaniem takie zmiany w trakcie wprowadzają tylko niepotrzebną nerwową atmosferę wśród uczestników, którzy nagle nie wiedzą co się dzieje. Jeśli chcę miło spędzić czas i przyjeżdżam na imprezę, która ma jakiś ustalony plan i ten plan nagle zaczyna się z niewiadomych przyczyn zmieniać to zaczynam się zastanawiać o co chodzi.
pOZ
rower
Grzesiek

Co do zmiany trasy: mi się zmieniona trasa nawet podobała i nie napinam się bardzo, ale jest to jednak mocno irytujące skoro ustalamy tę trasę, kilka osób się wypowiada, że ok, a później i tak jedziemy inaczej. I moim zdaniem takie zmiany w trakcie wprowadzają tylko niepotrzebną nerwową atmosferę wśród uczestników, którzy nagle nie wiedzą co się dzieje. Jeśli chcę miło spędzić czas i przyjeżdżam na imprezę, która ma jakiś ustalony plan i ten plan nagle zaczyna się z niewiadomych przyczyn zmieniać to zaczynam się zastanawiać o co chodzi.
pOZ

Grzesiek
GrzegorzMazur.pl
Go hard or die hard!
Go hard or die hard!