02-04-2012, 09:52
Jurek S napisał(a):Znając Szymka i grupę ich wyjazd raczej powinien być w dziale Sportowo :-?W dziale sportowo, albo jako ustawka organizowana przez Jurka
Wszystkich nas w końcu wytępi forumowe gestapo...
20-22.04 Roztocze Wiosną 2012
|
02-04-2012, 09:52
Jurek S napisał(a):Znając Szymka i grupę ich wyjazd raczej powinien być w dziale Sportowo :-?W dziale sportowo, albo jako ustawka organizowana przez Jurka
Wszystkich nas w końcu wytępi forumowe gestapo...
02-04-2012, 10:22
Jeżeli oprócz Szymka i Michała będą jechali jacyś spokojni ludzie, to powinieneś dać radę. Jeśli nie... oj, lekko nie będzie. Im w terenie po prostu włączają się dopalacze
![]() Z kolei ludzie z PTTK mogą robić co pół kilometra postój na sesje fotograficzną (jak w ubiegłym roku), więc... decyzja należy do Ciebie. Może powstanie tez jakaś grupa pośrednia ![]() Na wszelki wypadek zaopatrz się w jakieś mapy. My w ubiegłym roku nie mieliśmy i było trochę problemów. Chociaż... też nie było źle, w fajne miejsce zdryfowaliśmy ![]()
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
02-04-2012, 12:37
Hmm to może bym się zabrał, tzn nogi aż tak słabej nie mam, ale nie jeżdżę tak dużo jak niektórzy no i dopiero od tego roku mam MTB
![]() Mam takżę nadzieję że jadąc sam bez znajomych żadnych mam nadzieję że nie będę czuł się tam wyobcowany? ![]()
02-04-2012, 12:57
integracja jak najbardziej
Co do samej jazdy to jakby nie patrzeć początek roku i pierwsze jazdy w tym roku dopiero dla niektórych, więc mam nadzieję że nie będzie mega ciśnienia na trasie. Z drugiej strony 3 tygodnie na zdobycie kondycji jescze do wyjazdu są.
"Abstynencja jest dobra, ale powinna być praktykowana z umiarem"
02-04-2012, 13:26
Na razie to pogoda kiepska trochę, pozatym u mnie z czasem kiepsko ostatnio no ale dam radę
![]()
02-04-2012, 13:39
Wbijaj się na wyjazd, pogoda będzie na pewno. Na wszystkich naszych wyjazdach pogoda dopisuje ;-)
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
03-04-2012, 22:42
to ja się dopisuję do grupy dziadków ;-)
"Trzeba pedałować, żeby się utrzymać w siodełku, ale my jedziemy coraz szybciej, rozpędzeni pedałujemy ponad potrzeby, tracąc w rezultacie całą przyjemność jazdy."
05-04-2012, 00:06
Ja też się zdecyduję :mrgreen: Czy będzie jeszcze jakieś spotkanie organizacyjne bliżej wyjazdu?
10-04-2012, 09:30
Mam pytanie - jeżeli noclegi załatwia się na własną rękę, rowerami jeździ się oddzielnie, a chce się jedynie skorzystać z wieczornej biesiady to trzeba się oficjalnie zapisywać na rajd?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|