Liczba postów: 138
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Koleżanki i Koledzy,
w dniach 20-22 kwietnia Koło PTTK nr 1 przy KUL organizuje kolejny Rajd Studencki Roztocze Wiosną,. Jak zwykle będzie na nim trasa rowerowa, a może i dwie. Spotkanie organizacyjne jutro o godz. 19.30 na KUL w lokalu Koła PTTK (020 a). Zapraszam tych, którzy chcieliby zorganizować trasę mtb, nazwijmy ją "Trasą Rowerowego Lublina", szczególnie tych, którzy już z nami jeździli: Sylwię, Szymka, Artura, Michała, ale kto jeszcze chciałby przyjść, żeby dowiedzieć się co i jak, niech przychodzi.
Piotrek Kieraciński
Liczba postów: 879
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Hej!
Ja dopiero teraz zobaczyłem temat

Już z Szymkiem rozmawialiśmy by jakąś traskę ułożyć.
Nie wiem czy był ktoś od nas na spotkaniu i co było ustalane. Dobrze by było gdyby ktoś coś napisał
Wszystkich nas w końcu wytępi forumowe gestapo...
Liczba postów: 370
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
michalbrodowski napisał(a):Dobrze by było gdyby ktoś coś napisał 
Coś napiszę

Z chęcią pojadę z Wami
Drink coffee! Do stupid things faster, with more energy!
Liczba postów: 843
Liczba wątków: 105
Reputacja:
1
Roztocze Wiosną RL MTB [20-22.04.2012]
Padł pomysł wyjazdu na roztocze w terminie 20-22 kwietnia
42. Studencki Rajd ROZTOCZE WIOSNĄ 2012 - Koło PTTK Nr 1 przy KUL
Termin - 20-22.04.2012
Nocleg - agro
Trasa - MTB
Tempo - żwawe
Transport- auto
Proponuję wyjazd w w czwartek wieczorem lub piątek rano autami.
"Abstynencja jest dobra, ale powinna być praktykowana z umiarem"
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Nocelgi mają być w PTSM w Górecku Starym po 11 zł na materacach (żeby się więcej osób zmieściło). Wpisowe 25 zł, w tym nocleg 11 zł (chodzi o nocleg z soboty na nirezilę, zatem należąłoby dioliczyć jeszcze jeden nocleg). Oczywiście, można poszukać jakieś innej opcji noclegu, bo w szkole może być ciasno. Chcielibyśmy spotkać się w piątek wieczorem na pierwszym ognisku. Potem wycieczki w sobotę i niedzielę, na pewno jedna po lasach.
Ja chętnie wybiorę się już w piątek rano, tak więc Szymek, odezwij się w sprawie wyjazdu piątkowego na prv.
Piotrek
Liczba postów: 114
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Co to znaczy "żwawo" ? Amator da radę? Czy tu chodzi o jakieś gigantyczne odległości?
Liczba postów: 879
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Spokojnie... Będą dwie grupy rowerowe. Jedna spokojna i turystyczna (nie jak u Jurka) organizowana przez Koło PTTK KUL, a druga trasa stu procentowy teren ze średnią około 18km/h długość około 50-70km. Wyjdzie w praniu.
A czy ktoś da radę, to niech sobie już sam odpowie.
Wszystkich nas w końcu wytępi forumowe gestapo...