Jurek robisz sobie jaja w tym momencie, przynajmniej już byś się nie pogrążał.
Jurek S napisał(a):Grzegorz, jesteś jak na razie jedyną niezadowoloną dzisiaj osobą więc nie wypowiadaj się za grupę.
1) Jestem jedyną niezadowoloną osobą, która się wypowiedziała
2) Powinno to wystarczyć, bo podobno NIKOGO nie zostawiasz itd, ale widocznie było dużo osób i jedna w tę czy w tamtę tym razem nie zrobiła różnicy. A gdzie motyw z tą jedną owieczką co się jej szuka? A gdzie jeden za wszystkich, wszyscy za jednego itd?
Jurek S napisał(a):Jeżeli chciałeś się wybrać z Weroniką to trzeba to było wyraźnie powiedzieć.
LOL, nie byłem dosyć wyraźny? Chyba każdy słyszał. Nie chciałem się wybrać tylko z Weroniką, chciałem się wybrać z całą grupą. Ale Ty nawet szans wypowiedzi nie dałeś: "Jedziemy terenem" i tyle było. Żadnej refleksji, klapki na oczy, teren i tyle.
Jurek S napisał(a):Ale jak widać Weronika była bardzo zadowolona z naszej trasy.
A co? Może miała się nie śmiać i nie cieszyć z jazdy, bo mnie nie było? No nie żartuj po raz kolejny?
Jurek S napisał(a):Moze byś dorzucił jeszcze trochę pkt do swojej litanii. 
Dla Ciebie to naprawdę jest śmieszne? Bo mi nie jest do śmiechu, zachowałeś się bardzo niekoleżeńsko, żeby nie powiedzieć chamsko, a teraz jeszcze próbujesz to zamieść pod dywan i udać, że nic się nie stało i jesteś bez winy, zamiast po męsku przyznać, że dałeś ciała!