kopytkoikolpak napisał(a):Chcaiałbym zabrac rower ponieważ bym sobie rano jakiś trening zrobił podgórke
Jeżeli chcesz jechac rowerem to pamietaj, że w Księżpolu musisz byc na 9 i wtedy rower upchnie się do czyjegoś samochodu o ile właściciel auta się zgodzi, ewentualnie właściciel kajków go zabierze do Wólki.
Na ranne jeżdżenie będzie czas ;-) Na ostatnim wyjeździe kajakowym poszliśmy spac po 2 w nocy, wstaliśmy już po 6 rano :mrgreen: a wypłyneliśmy dopiero po 11 więc jest kupa czasu na rower o ile dobre samopoczucie pozwoli ;-)
Jeżeli chodzi o szczegóły wyjazdu to albo przyjedź na ustawkę albo poczytaj ten wątek lub wątek Kajaki bo tam jest trochę więcej informacji odnośnie noclegu albo pytaj na priva bo większość zainteresowanych zna już wszystkie szczególy więc nie ma sensu ich jeszcze raz pisać.
Najważniejsze jest ubranie na zmianę, śpiwór i karimata.
Seb napisał(a):P.S. Nie ma kajaków "jedynek"?? :-D
Jak sie dowiedziałam, że będzie parzysta liczba osób to nie pytałam o "jedynki" ale jak Ci bardzo zależy to mogę zapytać.
Dzisiaj zarezerwowałam nam osiem kajaków.
Lista: Wawerka, Marcin, Kola, Bart, AugustXneuer, Lee-Fi, Wiesiek plus tajemniczy ktoś, Basia, Tom, Estera, Norbert, Monika, Kopytkoikołpak, Seb i Ja.