Liczba postów: 455
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
ja dziękuję za fajną imprezę i że mogłam pomóc i mieć z tego naprawde wielką frajdę gratulację dla Oli, Natalii i Patrycji ;-) Dzięki Wam Wszystkim :-D
Liczba postów: 3042
Liczba wątków: 132
Reputacja:
3
Super impreza! Pomimo zamieszania, jakie wyścig wprowadził w spokojne zazwyczaj Stare Miasto (pewien orszak weselny miał zaszczyt być dwukrotnie wstrzymany, z uwagi na przejeżdżających uczestników) zdecydowana większość ludzi reagowała bardzo pozytywnie (zdarzali się malkontenci, ale to był margines). Fajna trasa, z uwagi na śliska nawierzchnię wcale nie taka łatwa (świadczy o tym liczba gleb zaliczonych przez uczestników) była przyczyną całkiem nowego jak na to miejsce wydarzenia. Trzeba chyba częściej organizować tego typu imprezy na Starym Mieście, to może niektórzy ludzie się przyzwyczają i przestaną się awanturować

.
Gratulacje dla wszystkich uczestników, dzięki wszystkim uczestniczącym w organizacji za współpracę.
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
Liczba postów: 65
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
Bardzo fajna impreza, gratuluję odważnego miejsca i dobrego wykonania. Jeśli miałbym się czegoś przyczepić, żeby np. za rok było jeszcze lepiej, to:
1. Możliwość wpisania się w dniu zawodów - powinna być;
2. Może jakieś stojaki z informacją o imprezie w czasie jej trwania oraz o sposobie poruszania się po starym mieście (wtedy nikt nie pytałby czemu pogrodzone i mniejsza szansa na niechęć względem nas, bo bądź co bądź wprowadziliśmy trochę zamieszania);
3. przydałby się jakiś smaczek techniczny w drugiej części trasy.
Mimo że dostałem DSQ w drugim biegu (nadal jestem w szoku, choć może rzeczywiście popełniłem błąd), to wydarzenie oceniam bardzo pozytywnie.
Liczba postów: 3042
Liczba wątków: 132
Reputacja:
3
Fajny filmik
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi