Strony (20):    1 ... 12 13 14 15 16 ... 20   
Iron79   21-10-2012, 20:08
Dzięki wszystkim za super wyjazd :-) Było przecudownie , pełną gębą MTB, 3 dni jazdy , szczególnie zapamiętam pierwszy dzień i Wielką Rawkę, 25 km w 7,5-8 godz i 1700m przewyższeń, dzięki za okrycie , Corny-ego i orzeszki Panowie. Drugi dzień to malownicza trasa Marioxa z duża ilością błotka, były zjazdy , podjazdy, super widoki i węglarz w pracy, ok 75 km, 3 dzień to wylajatowana trasa do Cisnej szuterkiem , ok 42 km, po której której wzrósł avg do 13 km/h :-o . Było ognisko i ludowe przyśpiewki ..ale dużo by jeszcze pisać. Pogody lepszej być nie mogło i tylu gwiazd na niebie w nocy to dawno nie widziałem. Teraz pozostało tylko zeskrobać kilka kg błota z roweru ... ;-)

ps. Niedźwiedź był , kto widział ten wie :-)
Judaas   21-10-2012, 21:19
Ja również dziękuję. Było zacnie i proszę o więcej! Kilometrów w drugi dzień to było ok 80 Smile - taka lajtowa trasa po górach Wink Dzięki za wsparcie na szlaku i dobre rady. Moje foty jutro bo dziś sił mi już brak. Niedźwiedź i wilki bieszczadzkie były i nas goniły.

EDIT.

Tu LINK do moich fotek.
1/2toragościa   21-10-2012, 22:18
trzepak tim filmuje http://vimeo.com/51861674
mariox   21-10-2012, 22:27
Wyjazd udany Wink. Pogoda najlepsza z możliwych jak na tę porę roku. Piękna kolorowa jesień w Bieszczadach. Wariantów do jazdy wiele, dla każdego coś się znalazło.
Trasy momentami potrafiły dać wycisk, zarówno jeśli chodzi o nachylenie podjazdów jak i teren, po którym przyszło jeździć (Otryt). Parę osób pewnie mnie błogosławi za propozycję wjazdu z powrotem trasą, którą dopiero co się pięknie zjeżdżało ;-)... ale cóż, w naszych okolicach nie mamy takich podjazdów, więc trzeba korzystać, kiedy jest okazja :mrgreen:
Żal było patrzeć, jak za oknami naszego wesołego busika znikały piękne krajobrazy. Zostają fotki i perspektywa, że za jakiś czas znów pojedziemy z rowerami na południe Polski.
Dzięki Wszystkim za przyjazd, za wspólną jazdę i wieczorne biesiadowania przy ognisku ;-).
Moje tracki:
Piątek
Sobota
W niedzielę tez była jazda... ale Kolejką Bieszczadzką :-P
Moje fotki
Teraz wymyślajmy, w jakie góry pojedziemy następnym razem Wink

Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
jozi   21-10-2012, 22:59
I ja dziękuję za wspólny wypad. Pogoda wykorzystana na maxa :mrgreen:

Trasy malownicze, na których było wszystko, błoto kamienie, szutry, ostre podjazdy i szybkie zjazdy, można było bić rekordy :-)
Niektóre podjazdy trudne, momentami brakowało przerzutek, za to nagroda za wysiłek podwójna - piękne widoki i ta satysfakcja z wjazdu na szczyt. :mrgreen:

Chciałoby się jeszcze pokręcić, aż mi szkoda drapać to bieszczadzkie błoto z roweru ;-)

Dziękuję wszystkim za niepowtarzalny klimat, było fantastycznie.
mani_73   21-10-2012, 23:57
Ja też w domu,było pięknie.Kapitan z Conkordii dobrze się sprawdził jako Kapitan,jedną tylko mam uwagę ale nie powiem.Zainteresowani wiedzą.Było dobrze z Wami Panowie.Były nawet jajka w majonezie,ziemniaki z ogniska,gorąca siekiera,był Yeti.Nawet Straż Graniczna szukała jednego naszego członka RL.To lubię i tak 3 mać.Bieszczadzkie też dobre jest,nie tylko powietrze.DZIĘKI

Dopóki walczysz,jesteś zwycięzcą
Judaas   22-10-2012, 00:06
1/2toragościa napisał(a):trzepak tim filmuje http://vimeo.com/51861674
Zafajnisty filmik. Smile Jak patrze na te widoki to aż łezka się w oku kręci. Smile Było pięknie panowie...
Jurek S   22-10-2012, 09:58
Mógłbym tak oglądać i oglądać. Niestety jeżdżenia to nie zastąpi :-(
Widzę, że na sobotniej rekreacji ;-) ominęliście Jasło i Okrąglik?

Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
Arek   22-10-2012, 11:52
Owszem, za to niektórzy przejechali Połoninę WetlińskąSmileSmileSmile a Okrąglik zrobili już dawno temu! ;-)
Jurek S   22-10-2012, 13:02
Widziałem, widziałem. Ciekaw jestem którędy wprowadzaliście :lol:

Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
Strony (20):    1 ... 12 13 14 15 16 ... 20   

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.
Made with by Curves UI.