Liczba postów: 1781
Liczba wątków: 82
Reputacja:
8
Judaas napisał(a):Dzięki wielkie! Link bardzo pomógł. To co zobaczyłem strasznie mnie nakręciło i wpisuje się 
A fotki z puszki po mielonce widziałeś ? :-)
Będzie dobrze.
EDIT: Usunąłem linka, żeby się nie zaczęło
Terenikiem to ciągnikiem.
Liczba postów: 3042
Liczba wątków: 132
Reputacja:
3
Dla mnie nie ma problemu, jednak dobrze byłoby, gdybyś się kiedyś pojawił na jakiejś ustawce. Zdarzały się tu (i nadal zdarzają) sytuacje, kiedy ktoś się rejestruje, pisze sporo postów wyłącznie po to, aby sobie porobić z nas jaja. Zapraszamy zatem na ustawki
Kiedy wszystko zawiedzie, przeczytaj instrukcję obsługi
Liczba postów: 217
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Ja też się chętnie bym się wybrał. Ale przyplątał mi się jakiś zakichany stan zapalny stawów kolanowych, ledwie człapię! Jak wyleczę, to jadę.
Nie po to człowiek wymyślił koło, żeby biegać jak jakieś zwierzę.
Liczba postów: 862
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
patkos napisał(a):Kamera z 7 punktów w Wetlinie wraz z prognozą pogody: http://www.kamera-wetlina.pl/
kurde wszędzie czarne niedźwiedzie boje się na samą myśl

hock:
"Czy posiadanie całej wiedzy świata,najlepszych trenerów i sprzętu zapewni ci złoty medal ?
Nie ,ale brak tych rzeczy może być powodem dla którego złotego medalu nie zdobędziesz"
Chris Carmichael
Krzysiu, z niedźwiedziami jest jak z piorunami, złych nie tykają
więc będziesz bezpieczny!
Zawsze możesz mieć jednak jakiś strój moro, to się w ściółce w razie czego schowasz przed jakimś Misiem
na jedynym ujęciu kamery gdzie widać polanę, możecie rano ustawić z puszek i butelek z siebie i rowerów jakąś ładną figurę bądź napis, a ktoś Wam zrobi screena! o!