Strony (44):    1 ... 40 41 42 43 44   
Motyl   26-03-2013, 23:35
mnie z Kubą też nie będzię, i Moniki też nie Smile więc 3 miejsca wolne Smile a co do plażówki to jesteśmy in touch Smile pozdrowienia, wesołych i słonecznych kurczaków dla wszystkich Smile

' Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem...'
mani_73   27-03-2013, 00:46
To ja z Łukaszem sami mamy robić za dziewczyny w żeńskiej drużynie? :roll:

Dopóki walczysz,jesteś zwycięzcą
Darou   27-03-2013, 01:03
kasiafor1488 napisał(a):Dziewczyny, a plażówka? Nie chcecie jeszcze trochę pograć? Może uda się piach na Langiewicza załatwić jak ten ziąb odejdzie.

Motyl napisał(a):a co do plażówki to jesteśmy in touch Smile

Niech tylko śniegi stopnieją i będziemy o tym dyskutować :-)

mani_73 napisał(a):To ja z Łukaszem sami mamy robić za dziewczyny w żeńskiej drużynie?

Marcin, na to wygląda.. :-P

W drogę!
Darou   27-03-2013, 16:36
Siatkarze,

proponuję Wam jutro grę na miarowej sali. Czy znajdą się chętni do gry? Smile

W drogę!
mraugorzata   28-03-2013, 00:09
Dziękuję Panie i Panowie za udany sezon 2012/2013 :-)
Szczególne podziękowania dla Moniki, która to wszystko ładnie ogarnęła i zorganizowała ;-)
domi   28-03-2013, 00:14
Dzięki wszystkim za grę w tym sezonie Smile No i mam nadzieję, że do zobaczenia na plażówce bądź przyszłej zimy Wink Wesołych Świąt Big Grin
patkos   28-03-2013, 00:17
Przyłączam się do podziękowań :-D . Wesołych Świąt Smile
Lech   28-03-2013, 00:19
Także, wielkie dzięki za wspólne gry. Będzie mi tego brakowało Undecided

Szczególne podziękowania ślę do Moniki za zorganizowanie całego przedsięwzięcia!
Do zobaczenia na rowerowych szlakach!

"It's not the kill
It's the thrill of the chase"
Darou   28-03-2013, 00:49
Również przyłączam się do podziękowań dla wszystkich, którzy w ciągu ostatnich miesięcy pojawiali się na parkiecie szkoły przy Niecałej! :-) Mam nadzieję, że piasek w tym roku wypali i będziemy mogli długie, letnie wieczory spędzać na siatkówce (a potem może i czymś chłodnym dla ostudzenia rozgrzanych ciał :-) ).
A z okazji nadchodzących świąt - smacznego kurczaka :-P
http://screenshooter.net/8227273/ycqvtqh

W drogę!
mani_73   28-03-2013, 01:46
I ja też podziękówka za te spotkania siatkarskie.Było miło i wesoło i dobrze się bawiłem z Wami.Niektórzy doznali kontuzji nad czym ubolewam,dlatego ja nie skacze :-P,ale śnieg przynosiłem w gumie :oops:żeby ochłodzić kontuzjowane stopy.Dziś też byłem gotowy to zrobić gdyż koleżanka Dominika dostała w tyłek.A ja wrażliwy na czyjeś cierpienie chciałem ten śnieg tam przyłożyć,nie myśląc o sobie wcale :roll:Chciałem pomóc tylko :oopsTongueewnie nic grożnego.Teraz tylko czekać na piasek słońce i gramy.Dzięki Moniko za organizację. :lol: WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH,nie przesadzajcie z majonezem do jajek i wodą w poniedziałek bo zima jakoś nie odpuszcza ;-)Majonez do jajek kupujcie nie róbcie sami bo mi wiadomość znowu wykasują :-P :-P

Dopóki walczysz,jesteś zwycięzcą
Strony (44):    1 ... 40 41 42 43 44   

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Made with by Curves UI.