Strony (44):    1 ... 4 5 6 7 8 ... 44   
mraugorzata   29-11-2012, 17:33
Monika napisał(a):Gorzej ze Sławkiem i jego nogą: pęknięcie kości śródstopia

Ojj Sad
Życzę w takim razie szybkiego powrotu do zdrowia.

Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata
mani_73   06-12-2012, 01:16
Dzięki za grę.Trenera nie było,pewnie miał graczy dziś w innej dyscyplinie.Mam czucie że to była gra w butelkę.Ciekawe ile zaliczył strzałów i jak jutro będzie się bronił przed pracą :lol: Były nawet prezenty dla trenera.Było ich dużo.Jednak najlepszy był miód pitny od Krzyśka.Mimo to zaliczyliśmy wsad roku,paradę bramkarską,dobre asysty,bloki i długie wymiany w wykonie Bartka.Załuje że nie doszło do wymiany koszulek :oops: :oops: Do środy :evil:A i jeszcze jedno Mariuszu,nie pomyl sreberek bo dzieci też cukierki jedzą :mrgreen:

Dopóki walczysz,jesteś zwycięzcą
mraugorzata   13-12-2012, 00:21
Udało mi się dzisiaj nie oberwać :mrgreen: Chociaż raz blisko było :lol:

Dzięki za grę ;-) Niestety, za tydzień mnie nie będzie, więc przypominam, żeby ktoś wziął inną piłkę ;-) I do zobaczenia w styczniu :-)

Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Lech   13-12-2012, 09:02
Aaa... to dlatego byłaś taka ruchliwa na boisku :lol:
Dzięki za grę!

"It's not the kill
It's the thrill of the chase"
mraugorzata   13-12-2012, 09:19
No ba! Już Pat mówiłam, że cały tydzień trenowałam szybkie podnoszenie rąk na wysokość twarzy oraz uniki :-P

Lech   13-12-2012, 10:18
No, zauważyłem, ale myślałem, że to jakiś siatkarski rytuał :mrgreen:

"It's not the kill
It's the thrill of the chase"
Monika   13-12-2012, 14:38
hej,

Niniejszym otwieram zapisy na siatkę na miesiące styczeń - luty 2013 r.

Jako, że przeżywamy obecnie tzw. klęskę urodzaju :mrgreen: i jest nas cały komplet w każda środę (a raczej nadkomplet: co najmniej 6-8 osób rezerwowych) Confusedhock: - na kolejne miesiące zbieram grupę składającą się max. z 18 osób.

I niestety nie będzie możliwości grania w systemie gościnnym jak dotychczas, ew. w zamian za kogoś, kto nie będzie mógł się pojawić.

Także lista grających tym razem będzie zamknięta. Przynajmniej na I i II.

Także czekam na zgłoszenia (tu w wątku lub na pw) :-). Decyduje kolejność zgłoszeń ;-)

orientuj...
paulinapm60   13-12-2012, 14:42
hej Smile
to ja zgłaszam siebie tj Paulina Ł, Magda P, Wojtek K.

"Kto w górach cierpiał i był szczęśliwy, ten z nimi się nie rozłączy."
Motyl   13-12-2012, 14:43
Ja się piszę a razem ze mną Kuba Smile czyli jest nas 2 osóbki Smile i obiecujemy chodzić co tydzień jak dotąd Smile

' Sztuka życia - to cieszyć się małym szczęściem...'
Pat   13-12-2012, 14:44
huh... dobrze że zajrzałam tutaj bo widzę że lista szybko się zapełnia: 2 osoby: Patrycja i Czarek
Strony (44):    1 ... 4 5 6 7 8 ... 44   

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polskie tłumaczenie © 2007-2024 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.
Made with by Curves UI.