KermitOZ napisał(a):jakby przyszło co do czego to bym jednak wolał zlać cię gołymi rękami
Jak przychodzi co do czego to zazwyczaj chowasz głowę w piasek, bić pianę przez internet tylko potrafisz
KermitOZ napisał(a):Wracaj do zdrowia (fizycznego, ale może przede wszystkim psychicznego)
Dziękuje serdecznie, ale to drugie raczej Tobie by się przydało, obawiam się jednak, że narcyzm i mitomania są nieuleczalne ( o megalomanii nie wspomnę ;-) )
KermitOZ napisał(a):miej jaja i zajedź na jakiś wyścig to wtedy z przyjemnością złoję ci dupsko
A ty znowu z tymi zawodami
Jak masz krótką pamięć to przypominam, że jak była okazja w tamtym roku, żeby złoić mi dupę to skończyło się tylko napinką na forum i nie miałeś jaj ,żeby podjąć rzuconą publicznie rękawicę i zakończyć temat (który powstał tylko w wyniku Twoich kompleksów i zaczepek, po kilu wspólnych treningach) więc nie wyskakuj tutaj z jajami bo ich nie masz :evil: . A z rowerem to ja póki co skończyłem zabawę, i przerzuciłem się na trzepanie dywanów, ale zdaje się, że ten temat dotyczy innych sportów niż kolarstwo więc robisz Grzesiu mały OT
,
Z wyrazami szacunku
felek