Liczba postów: 2111
Liczba wątków: 83
Reputacja:
4
O szynobus mogę zapytać prawie że ze źródła ;-) To ma być ten z Kraśnika?
Generalnie może być z tym ciężko, bo tam jest niewiele miejsc na rowery (chyba 8 w tym, co jeździ do Zamościa), nie wiem, czy można transportować rower poza miejscem na niego wyznaczonym.
Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.
M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata
Liczba postów: 6028
Liczba wątków: 524
Reputacja:
9
Nie wiem czy to ten z Krasnika. Raczej ze Stalowej Woli do Lublina. To dopytaj o połączenia i mozliwość przewozu rowerów
Liczba postów: 2681
Liczba wątków: 181
Reputacja:
9
Na poprzedniej liście wkradły się drobne pomyłki związane z kolejnością zgłoszeń i potwierdzeń, które zauważył Iron79.
Poniżej zaktualizowana lista:
1. Jurek S
2. Aga84
3. malutka - wstępnie
4. slonko_k
5. mraugorzata
6. AniaPi
7. damian.s
8. JuraS
9. mani_73
10. Paweł K.
11. Paweł K
12. Lech
13. Paweł_kr
14. Iron79
15. renania
16. jozi
Teraz już chyba powinno być dobrze, ale może niech jeszcze Jurek, jako organizator, rzuci okiem czy nikogo nie pominąłem i nie poprzestawiałem - zwłaszcza w końcówce listy.
Liczba postów: 497
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
widzę, że miałam sporo szczęścia, że się załapałam :-D nie pozostaje mi nic innego jak gromadzić powoli niezbędne akcesoria ;-) i mieć nadzieję, że do maja śnieg się rozpuści...
Liczba postów: 620
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Z szynobusem może być problem ....znajoma osoba często jeździ na tej linii i głównie to jedzie malutki szynobus ..nie wiem czy 5 rowerów by weszło ..co mówić o 15-16. Co jakiś czas jeździ większy ..trzeba się dokładnie dowiedzieć jakie będą w danym czasie/godzinie