19-08-2009, 15:11
Karola napisał(a):Człowiek wrócił, chciałby się przejechać w miłym towrzystwieNo to przecież napisałem, że będę, przyjeżdżaj śmiało

GrzegorzMazur.pl
Go hard or die hard!
Go hard or die hard!
środa 19.08; LKJ godz. 18.00
|
19-08-2009, 15:11
Karola napisał(a):Człowiek wrócił, chciałby się przejechać w miłym towrzystwieNo to przecież napisałem, że będę, przyjeżdżaj śmiało ![]()
GrzegorzMazur.pl
Go hard or die hard!
19-08-2009, 15:14
KermitOZ napisał(a):Nie wiem czy Cię teraz nie urażę ale nie chodziło mi o Ciebie :mrgreen: Przecież wyraźnie napisałam MIŁYM!Karola napisał(a):Człowiek wrócił, chciałby się przejechać w miłym towrzystwieNo to przecież napisałem, że będę, przyjeżdżaj śmiało
Demokracja to ustrój w którym każdy może powiedzieć co myśli nawet jeśli nie myśli.
19-08-2009, 15:28
Trochę mnie uraziłaś ;D ale odbiję to sobie na ustawce
![]()
GrzegorzMazur.pl
Go hard or die hard!
19-08-2009, 15:33
KermitOZ napisał(a):Trochę mnie uraziłaś ;D ale odbiję to sobie na ustawce KermitOZ napisał(a):ale odbiję to sobie na ustawceChciałbyś :mrgreen: Czy przypadkiem Panie Administratorze nie zboczyliśmy lekko z tematu wątku?
Demokracja to ustrój w którym każdy może powiedzieć co myśli nawet jeśli nie myśli.
19-08-2009, 15:52
BlackBull napisał(a):są dwie... Łukasz, jeżeli będzie takie zapotrzebowanie możemy powtórzyć dobre doświadczenie z soboty (15.08, dwie ustawki). Dla każdego coś miłego, nic na siłę. Chyba z Wieśkiem o tym rozmawiałem, że to byłby dobry trend w sytuacji rozrastającej się liczby jeżdżących. Ja nastawiam się na jazdę mieszaną: teren, szosa.
Gdybyś nie miał z kim pojeździć
www.forum.krmaksimum.pl
19-08-2009, 16:32
JA jestem też za trasą mieszaną. Czyli trochę terenu i trochę szosy. A tak sobie myślę że faktycznie przydało by się wyraźne rozdzielenie pomiędzy ekspresem a osobówką. Pozdrower
Świat zwolnił, bass drży wciągam dym, zamykam oczy ...
19-08-2009, 16:34
Tool_Man napisał(a):A tak sobie myślę że faktycznie przydało by się wyraźne rozdzielenie pomiędzy ekspresem a osobówką. PozdrowerDzisiaj jest tylko jeden podział na panów i panie. Panie jadą osobówką z bardzo dużym opóźnieniem na trasie ;-) a panowie niech robią co chcą.
19-08-2009, 18:57
Ooo! Ciocia Karolina wróciła na łono forum! Witaj ciociu! :-D
19-08-2009, 20:55
pociąg nam się dziś uzbierał imponujący..Jurek chyba naliczył 32 osoby..
sporo wagonów się stworzyło, w tym koedukacyjnych ;-) Pasażerowie kwalifikujący się na ustawkę babską to: Karola, Aga, Monika, Ania, Ula, Kinga, Sylwia, Asia i ja ![]() no cóż.. niestety lokomotywa zniknęła w lesie za pierwszym zakrętem i jakoś słabo nam się wagony trzymały kupy... i chyba każdy podróżował oddzielnie..miejmy nadzieję, ze wszyscy wrócili cali i zdrowi.. Podziękowania dla wagonu, w którym przyszło mi dziś podróżować :-) nie ma jak rekreacyjne tempo tradycyjnych polskich pociągów :-P |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|