Liczba postów: 862
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Pojechane u mnie wyszło do tamy średnia 29,34 bo was dogonić nie mogłem z Paulem uff
przed bychawą się udało
Tak jest oby takich więcej :oops: :oops: :oops: :oops:
"Czy posiadanie całej wiedzy świata,najlepszych trenerów i sprzętu zapewni ci złoty medal ?
Nie ,ale brak tych rzeczy może być powodem dla którego złotego medalu nie zdobędziesz"
Chris Carmichael
Liczba postów: 369
Liczba wątków: 105
Reputacja:
0
Następnym razem ja też się pojawię.
Liczba postów: 607
Liczba wątków: 31
Reputacja:
2
Czuję się dziwnie, mam zwidy. Pojechałem na ustawkę rekreacyjno-turystyczną a jak wróciłem okazało się, że to lajtowy trening. Sprawdzę to jeszcze jutro :roll: Gdzie mi tam do działu sportowego :lol:
Dzięki Wam za jazdę. Trochę szybko

hock:
ArtiArt napisał(a):A ja mam takie wrażenia z wymijania się z wami, że jedziecie niebezpiecznie, całą szerokością i zagrażacie otoczeniu.
PS. A później się dziwią, że na ścieżce jest niebezpiecznie i z dziećmi nie można pojeździć. Zamiast świecić przykładem to wymuszaliście permanentnie pierwszeństwo na innych użytkownikach ścieżki m.in. na mojej osobie.
Nie można odmówić Ci racji. Trzeba się chyba zastanowić czy nie zmienić nieco stylu jazdy naszych grup po ścieżce rowerowej, szczególnie grupy tak licznych jak dzisiaj.
"It's not the kill
It's the thrill of the chase"
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
dzięki wszystkim za elegancką przejażdżkę :mrgreen:
Liczba postów: 862
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
Gdzie jest Mani ...
"Czy posiadanie całej wiedzy świata,najlepszych trenerów i sprzętu zapewni ci złoty medal ?
Nie ,ale brak tych rzeczy może być powodem dla którego złotego medalu nie zdobędziesz"
Chris Carmichael
Liczba postów: 217
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
Było klasa! Dałem radę! Dzięki za jazdę. Chcę więcej!
Nie po to człowiek wymyślił koło, żeby biegać jak jakieś zwierzę.